User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Müzik Sistemi Fikir ve Destek?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    montaj derken montaj yapmanın bi numarası yok ki?.aracın kapılarına orjinal yerlerine mid takımları takılır.zannetmiyorum ki bu kadarcık tesisat için fiber felan dökülsün...30cm bass ve bass kutusu ana ünite montajı.zor bişey degil yaniiönemli olan amfiye ayaRR
    kablolamayi atladin gibime geliyo

aracin hicbiryerine zarar vermeden duzgun stock haline sadik kalarak montaj herbaba yigidin harci degilbee
    - K -

________
    Dr.Ecu

EkReM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aracin hicbiryerine zarar vermeden duzgun stock haline sadik kalarak montaj herbaba yigidin harci degilbee
    sana katılıyorum onur dostum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

WOİCE CAR Hİ-Fİ

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    paramparça ediyolar güzelim arabaları bilinçsiz bazı MONTAJcılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 senedir hic ilgilenmedim nerdeyse tesisat isleriyle aklimda kalanlari yaziyim

component olarak focal yada mbquart derim tabi modelleri onemli.. ben 165 v2 kullanmsitim memnundum. ztn odulu bi comp.. ozellikle vocal performansi iyidir focalin yalniz ust frekanslarda biraz sertlesir.. yabanci muzik vs dinliosan daha uygun denebilir..
    165 v2 nin bi ust modei neydi unuttum ama power serilerini gec...

amfide audison srx5 idare eder yeterli denebilir ama biraz daha kalite istiosan bi ust seviye urunlere yonelebilrsin.. gene aklimda deil tam modelleri.. ekstradan rockford 4 kanal 4004ten memnun kalmayan gormedim

bas olarak 25 30cmlik bi focal yeterli gelir o listede gordugum..tonlamasi yumusaktir.. mbquartinda baslari iyidir bu arada bizzat dinlemis biri olarak...
    ekstradan complardan temiz bas tonu istiosan izolasyon gerekebilir...once bi dinleyin sistemi sora belli olur ztn...
    kolay gelsin..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı MFP de yaptırcam.
    leon boom un mimarı cem şentürk yapacak

cem in ne kadar iyi bir montajcı ve başarılı bir teknisyen olduğunu türkiye deki çoğu ses sistemi teknikeri bilir. o nedenle gözüm kapalı aracımı bırakırım. aramızdaki bağ ticari olmadığı için dostuma güvenirim

onur senlede bi fiyta çalışması yapalım kanka
    bu haftaiçi bakırköye geliim cafe de keyffde oturup konuşalım

herkeze yardımları ve görüşleri için çok teşekkür ederim.
    %70 şekilllendi kafamda. veysel ustayada bi ara uğrayayım h.içi bakalım nasıl çalışmaları var, feyz alalım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben aracın müzik sistemi takıldıktan sonraki ayarlarını söyledim...ki zaten adam gibi söküp takamıyorsa bu işi yapmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    montaj derken montaj yapmanın bi numarası yok ki?.aracın kapılarına orjinal yerlerine mid takımları takılır.zannetmiyorum ki bu kadarcık tesisat için fiber felan dökülsün...30cm bass ve bass kutusu ana ünite montajı.zor bişey degil yaniiönemli olan amfiye ayaRR
    ben aracın müzik sistemi takıldıktan sonraki ayarlarını söyledim...ki zaten adam gibi söküp takamıyorsa bu işi yapmasın.
    o kadar sey yazmissin indirgeyerek sonundada kocaman ONEMLI olan amfiye ayar yazmissin.Evet anfiye ayarda onemli ancak sezo`nun taktirdigi arac gundelikte kullandigi stock fabrikasyona yakin guzel bir aarac.Ben o aracta yerine oturmamis plastik,vidasi iyi sikilmamis komponent takimi,teyp takilirken bi tarafi icerde bitarafi disarda olduktn sonra ampfiye ii ayar yapsa noluurr taktirdiim yer yapmasa nolur bilmem anlatabildim mi Her isin bi uslubu adabi vardir.Kisacasi kablolama ve montaj en basta gelir ayar en son yapilan seydir zaten kal saglicakla.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin ortak görüşü sanırım onurunda söylediği gibi montaj ve dragon un bahsettiği gibi ince ayarın yer aldığı kompike bir montaj.

bunların hepsini bir yerde yaptıracağımdan eminim
    onurun dediği gibi orjinallik ön planda tabi
    bu ara kurtlanıyorum lastik alıcam, orj mi alsam yoksa 17" jant lastik mi yapsam

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sezai satıyordun arabayı ne oldu kurtlanma dur durduğun yerde.Sat şunu sana başka bi araç alalım.

Tesisat yapcam desen şu dakka ne yapacağını biliyorsun,, harman kardon yap sezai harman cardon

Sana bu parçayı hediye diyorum

Magic Systeme - Zouglou Dance

Peşindende

Basshunter - Russian Privjet

Hadi iyi dinlemeler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yok satmıyorum geçti o durum.
    evin kredisi bitmeden de araç almaycağım. alırsamda zaten sağlam spor bir araç alıcam artık. 2004 ve üzeri modelde.

2 yıl daha corolla rulez, tabii borusanın verceği primlere göre değişirde
    ayrıca harman kardon ve logic7 sistemlerini dinlemekten artık sıkıldım ve basit geliyor

sistemi kurayım, sen komple arşivi bana yığacaksın zaten

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende fikrini belirt benim söylediklerim üstünden prim yapma.kendi bildigin varsa söyle laf igneliyerek konuşma.ben montajlamayı kastetmemiştim söylerken.nedeni yapılan yer istanbulda ismi olan biryer.yani kaliteli yapacagı sagı solu kırmayacagı belli.kurulucak olan tesisat en nominal sistemdir.ama sen anlamak istemiyosun kardesim.ama illaki efe laf sok dersen sokarım için rahat olsun.sende kal saglıcakla.

sülüman
    Misafir
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezai satıyordun arabayı ne oldu kurtlanma dur durduğun yerde.Sat şunu sana başka bi araç alalım.

Tesisat yapcam desen şu dakka ne yapacağını biliyorsun,, harman kardon yap sezai harman cardon

Sana bu parçayı hediye diyorum

Magic Systeme - Zouglou Dance

Peşindende

Basshunter - Russian Privjet

Hadi iyi dinlemeler.

abi harman cardon gibisi varmı ya. bosede dinledim ama harman cardonun yeri bambaska.şarkının bütün akustigyle dinlitorsun.

not:jbl,infinity,hei gibi markaların asıl sahibi harman cardondur.infintylerimi satrsam harman cardon alcagım zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harman kardon logic7 dinleyin ozaman
    sadece VOGUE paketlerde çıkan bir sistem. 14 hop. ile çoşuyo ama yinede bnm istediğim gibi çalmaz

KVC S3
    Misafir
    Dostum bende INFINITI koaksiyel hoparlörler,jvc hoparlör amfisi, powerbass aktif crossover ve INFINITI 3'lü basslink var.montaj kabloları ve sigortalar dahil tamamını 1.000YTL.ye satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen görüşebiliriz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Angry

sende fikrini belirt benim söylediklerim üstünden prim yapma.kendi bildigin varsa söyle laf igneliyerek konuşma.ben montajlamayı kastetmemiştim söylerken.nedeni yapılan yer istanbulda ismi olan biryer.yani kaliteli yapacagı sagı solu kırmayacagı belli.kurulucak olan tesisat en nominal sistemdir.ama sen anlamak istemiyosun kardesim.ama illaki efe laf sok dersen sokarım için rahat olsun.sende kal saglıcakla.
    bak birincisi uslubunu bozma,ben senin ustunden neden prim yapiyim,yapma mi gerektiricek bi durum soz konusu bile degilken.Sende fikirlerini sundun bende senin fikirlerin dogrultusunda + ekledim.Gerilceksen gererim,laf sokmaya fln gelmesin olay coluk cocukla sidikyarisi yapcak halim yok yorgunum.Sen laf at laf soyle farketmez anlicaan.Hadi bu seferde sevgiler benden olsun . Konu nasil pic edilir buda herkese kapak olsun ortada hicbisey yokken !
    - K -

________
    Dr.Ecu

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muzık sıstemı montajı ve caldırma ıslemlerı denıldımı EXTREME SOUND derım baska bırsey demem ustune bırı varsa konusabılır tabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muzık sıstemı montajı ve caldırma ıslemlerı denıldımı EXTREME SOUND derım baska bırsey demem ustune bırı varsa konusabılır tabı
    sen dememeye devam et ozaman selçuk

o değilde aklıma takılan amfiyi tek 5knl mı yoksa 2 ayrı amfi mi kullansam?

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 anfi demek daha fazla kablo demek biliyorsun.

Performansa gelince her zaman ayrı bir mono bass anfisi iyidir. Benim gibi arabarmayıp 6 kanal JBL anfiye 4 mid bağlarsan ve EartQuake gibi bi bass katili anfin olursa dandik pionner bass'ı bile güzel çaldırırsın.

Anfilerin yetmesi çok önemli.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şöyle bir ana ünite

Ve devamında önlerde infinity kappa 16 cm önlerde 13 cm arkalarda iki takım comp badajda iki adet JBL p 1120 sub gto 1201.1 mono ampli xetec 240.i 4 kanal ampli capasitör 2 awg power cable audison sinyal kablosu kapılarda ve bagajda izalasyon ve baya ıvır zıvır parça daha var istersen ayrıntı da veririm gayet memnunum sistemdem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)