Sizleri gördükçe ben daha başlamadan ne yapcam allak pullak olduEn doğru konfigürasyon nedir anlamadım
![]()
Sizleri gördükçe ben daha başlamadan ne yapcam allak pullak olduEn doğru konfigürasyon nedir anlamadım
![]()
Arkadaşlar, her türlü araba için en iyi çözümleri yazdım yukarı da ve cut out konusunda![]()
İsterseniz telefonla ulaşın o zaman daha arabaya özel çözümler de üretebiliriz..
Yavuz selim öngül : 0537 595 1608 - yavuz364@hotmail.com (msn)
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
dp snrası 63lük borularla sona kadar düz en sonada yine 63lük otto koymayı düşünüyorum ne gbi sorun yaşarım ve ses nasıl olur?bu arada sona koyduğm otto geribasınç için yeterli oluckmıdr yani alt devirlrin ölmemesi için?
o zman şöyle söyliyim ne az sesli nede aşırı sesli orta derece düzgün tok bi ses istiyorum sistemi nasıl yapmalıyım birazda geri basınç grekli sanırım.
ben de baştan öyle düşünmüştüm ama sizin yazdığınız egzoz fikri tam bir atmosferik setup idi, o yüzden başka bi araba sandım
Turbo ise en iyisi en sona güzel bi susturucu gerisi de 70lık .. (daha da iyisi hiç susturucu olmaması yada DP den dışarı çıkması ama günlük kullanmak için bi susturucu şart, gerçi bu şekilde bile polis problem olucaktır.. )
63 biraz küçük..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
borular 63mm bndeki remusun giriş çapı 51mm otto nun giriş çapı 63mm yine remusu taksak problem olurmu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)