herkeze öncelikle selamlar sizlerden anlayamadığım ses sorununu birde sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben konuya geçeyim.

Bundan 1 ay önce pazartesi kardeşimi okulundan almak üzere evden çıkmıştım bornovaya gittim kardeşimi aldım ve kemalpaşa dolmuşuna bindirerek kendisini gönderdim bende gece vardiyasında olduğum için önce markete gittim ve market önüne geldiğimde kontağı kapatırken ufak bir vuruntu sesi duydum ama önem vermedim baştan marketten çıktıntan sonra arabayı çalıştırdım ve 1 km falan gittim sesin devam ettiğini duydum ve aracı orda kapattım ertesi gün sanayiden bir ustaya gösterdim ve krank pule kaması sıyırmış kayışlar falan kopmuş dedi ve tamirhanesine götürdük orada pule dediği gibi sıyırmış ve kama krank milindeki kama yuvasınıda genişletmiş bizde pule kama ve kayışları alıp taktık ve çalıştırdığımızda ses yine aynıydı ustanın söylediğine göre krank milindeki kama yuvası büyüdüğü için krank mili her döndüğünde kama yuvasının duvarlarına çarpıyor ve krank milinin değişmesi gerekiyor oda 0 motor yapmak dedi ve kemalpaşa ya evin önüne arabayı kapatmak için yola çıktım araç rölanti deyken ses zincir sesi gibi ama gaza basınca ses kalmıyor arabayı evin önüne kapattım ertesi gün annem rahatsızlıandı ve hastaneye götürdüm hastaneden gelirken araç tüm elektiriği kesti ve bende ev yakın olduğu için iktirerek götürdüm ve kapattım sabah motora bakınca pule yine sıyırmış kayışlar kopmuş ve akü bitikti puleyi çıkardım arabaya farklı akü taktım arabayı çalıştırdım ve yine aynı ses ile çalışıyordu ama gaz verince ses gidiyor bir türli anlam veremedik bana ne yapmam konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

her tamirciyede güvenemiyorum zaten sorunlu motorlar diye biliniyor yataklar vuruyor diye düşünmüştüm ama tamirci vurmuyor dedi sabırla okuyan ve bilgisini paylaşan herkeze ayrıca teşekkür ederim

birde videosunu çektim belki yardımcı olabilir