User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Beyaz Duman Sorunsalı.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı yerde aynı anda bi benzinli araçla daha deneme imkanınız varmı?
    Yıllarca dizel kullandım , sebebini bilmiyorum ama kullandığım tüm dizeller ne beyaz ne siyah hiçbi şekilde göstermedi dumanı.Anca tapagazda yeri tozutmasını veya rüzgar-ısısını hissettim.Sonra mercedesi alınca benimde dikkatimi çekti.
    Geçen gece ankarada ayar yaparken baya gözüme çarptı o duman.Ama saat gece 1 gibiydi ve hava buzdu resmen.Dumanı baya fazla görünce yanında beetle ı da çalıştırdım.Bi baktım o da aynı şekilde buhar gibi duman atıyor.Özette yanında aynı koşulda bi benzinli araç daha deneyin.Tabi en sağlıklısı Godless Commie abini de dediği gibi radyatörden hava kabarcığı kontrolu(bi huni ile huninin üst seviyesine gelecek kadar fazlaca koyun suyu , ve inceden gaz verin)Ama benim dediim de içinizi rahatlatır en azından.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radyatorde hava çıkıp çıkmadığını denedim, çıkmıyor, demin Levent Baydar usta ile telefonda konuştum, durumu anlattım sorularına cevaplar verdim, 500 km dir kullandıgımı söyledim, yağı ve suyu değiştirmemi tavsiye etti. İlk iş yağı suyu degıstırıcem, "bir süre daha yapabilir dumanı ama yağ degısımı sonrası kesılecektır. Bir problemi olsaydı 500 km dir kesinlikle ortaya cıkardı" dedi. Bakalim yağı suyu değiştirelim neler olacak yazarım.
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin iş benzine su bence
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg kullanıyorum, benzin depom sorunlu yenisini aldım ama takmadım, restorasyona sonra takılacak.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duman kalıcı bi dumanmı yoksa egzozdan çıktıntan biraz sonra kayboluyormu ve kokusu nasıl , kayboluyosa ve kokusu kötü değilse , havanın soğuklugundan kaynaklı olan bi durum sıcak egzoz dumanı cıktıgında buhar olarak görünüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duman kalıcı bi dumanmı yoksa egzozdan çıktıntan biraz sonra kayboluyormu ve kokusu nasıl , kayboluyosa ve kokusu kötü değilse , havanın soğuklugundan kaynaklı olan bi durum sıcak egzoz dumanı cıktıgında buhar olarak görünüyor
    İşin aslı devamli yapmıyor, bazen conta yakmış gibi baya fazla duman atıyor, bazen baya azalıyor, ama koku olarak yanık lpg egzoz kokusundan başka kötü bir koku yok. Soğuk havadan da olabilir ama ara sıra çok duman attığı için endişe ettim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler