User Tag List

Sonuçlar: hararet nasıl daha çabuk düşer?

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • boşta salarak

13 52.00%
  • viteste salarak

12 48.00%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: hararet sorunu

PALERMO
    Misafir
    Aracı yokuş aşağı salıyorsan küçük viteste kalıp motor freni yapacaksın. Eğer aracın duruyorsa kaloriferde sıcağı sonuna kadar aç, eğer kalorifer sıcak hava üflemiyorsa aracın radyatör suyu iyice azalmış demektir o yüzden direk su eklemelisin. Aracın içine su giriyorsa kalorifer peteği delinmiştir benim başıma daha önce geldi. Kaloriferi açmadan sanayiye git ve değiştir.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç vitesde olursa yine kompresörü yüksek olur çalışması ve dolayısı ile gömleklerin içindeki suyun devirdayimi tazziği artar yani kaçan sıvının miktrarı artmaktadır.
    Ama araç boşta olursa sıvı akışı az olur ve bu nedenle sıvı ile soğutmaya çalışması daha olasuı birşey.
    Ama sıvı kaybedip motor ısısını arttırarak soğumasını beklemek biraz zor olur

Ama yüksek süratde yani kastım 120 140 ile giderken zaten yarım gazdan fazla ise hararetden ziyade sıvı kaybı olur daha çok yani.
    Ama 120 ile giderken tempolu alet kendini soğutmakta zaten o yüzden srun olmaz.
    Benim radyatörüm delinmişti 1 kutu tıkayıcı aldım mis gibi hala bişi olmadı sonra yola devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)