Low garage Boraya presletebilirsin. Basıklıktan dolayı geçmezse takoz la kaldırılıp geçilebilir, çok büyük bir problem değil
Low garage Boraya presletebilirsin. Basıklıktan dolayı geçmezse takoz la kaldırılıp geçilebilir, çok büyük bir problem değil
EkN garage
yay preslemek tehlikeli oluyo cünkü araç sekiyo giderken ayrıca amartisöre cok yük bindiği için bi süre sonra amartisörün patlıyo en mantıklısı biraz paraya kıyıp coilover yaptırmanız onada tavsiye edebilceğim yerler anadolu yakası Bostancı otosanayi aydın amartisör yada ümraniye otosanayi başaran amartisör ve bir diğer tavsiyemde orjinal amarisörünüzü kullandırmayın illaki lazım olabilir bu önerdiğim yerler orjinal amartisörü kullanarakta yapıyoruz direk costum olarakta yapıyorlar fiyatlarda araca göre değişiyor
Ben nam amartisörde SOGUK press yaptırdım sekme yok konforda pek değişiklik olmadı gibi. İnş bi problem yaşamam![]()
Z20LET POWER!
PR MOTORSPORT
dip basmadıkdan sonra pres le araç çok sekmiyorki? hatta spor yaydan daha konforluda oluyor. kırılır vs dense anlarımda...
ya bilmeyenler ne sallamış besıcak pres ve soğuk pres farklı şeyler , sıcak pres denilen ısıtma direk ona lafım yok o çok sert ve kötü oluyo yay iç içe giriyo felan ama , soğuk presde 4 cm e kadar herangi bi konfor kaybı ve tehlike yok
aracım clio 4 nam amortisöre önler 4cm arkalar 3cm soğuk pres yaptırdım konfor kaybı yok sekme yok tek sıkıntısı lipim sürtüyor o kadar![]()
Clio 4 HB 1.2 joy 75 hp SOLD
Kangoo 3 1.5 DCI 85 hp SOLD
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)