Ben olsam farklılık olması açısından 208 gti alırdım farları karartır rc jantı takar birazda basar binerdim tipi çok sevimli geldi bana![]()
şehir içi 12-13 civarı şehir dışı ben eskişehir-konya yolunda 6.5e kadar düştüm m3ün 2 katı biraz abartı olmuş ki ben seçeneklerinizde olmadıgı için yazmak istemedim ancak cupra kullanmalısınız asıl şaka makinası o herkes sıradan leon sanıyorkeşke durum olsaydı satmasaydım
12 litrede cokmus yaw 10 falan olsa tamamdi ama yakit onemli sorun![]()
benim şu anki 1.4tsi hard yazılım kat iptali açık hava filtre kiti ile şehir içi 10 dan aşağı hiç inmedi ayrıca cupra stock değildi stage 3 civarıydı
Sen biraz cok degil baya cok seviyosun hava giltresi sesini belliherkesin gaz pedalinin altinda yumurta olur seninkinden kuyu var galiba
![]()
Ben 1.4 tsi VW CC kullanıyorum. Aldığım günden bugüne kadarki tüm ortalamam 7.1 lt miş. Araç 1600kg. Bununda %99 unda araçta minumum 2 kişi olmuştur.
Yazılımlıda olsa bunun 300kg hafifi olan bir araç genel bir ortalamada yaksın yaksın 9 lt yaksın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
baktınız mı hakan aksam polo gti ya cok temız araba değişen yok 1 sene daha garantisi var kacırılmaması gerek madem polo ...........
Aksam baktim poloya aynen soyledigin gibi masallah tertemiz arac hosuma da gitti ama tek kapida karar kildim o yuzden su ** 2013 tek kapi cam tavan ariyorum ama samanlikta igne aramak gibi sanki bulamiyorum bi turlu bulsam hic affetmicem alicam hemen
hakkınızda hayırlısı olur inş. pejo kullanıcısı olarak polo yu öneririm çünkü hem yürür hemde konfor açısından 208 le polo arasında çok fark var fiyat konusunda kafandakileri silersen hiç kaçırmadan polo al.
Amin inşallah hayırlısı olur. Bir de hayrına tek kapı cth kodlu cam tavanli bi gti bulsam fiyatida 60ı gecmese tadından yenmezde bakalm hayirlisibulamazsam bu gidisle cupra olucak sanrm..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)