User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 208 gti & Polo gti & Rcz 156 otm. hangisi ?

HKN737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence RCZ çünkü arabanın tarzı diğerlerine göre başka kategoride. Duruşu çok güzel ayrıca bubble arka cam, tek parça alüminyum çıtalar,deri kaplı ön konsol gibi detaylarıyla çok özel bir araba. En büyük eksisi önünü 308le paylaşması ama ön dizaynıda çok güzel olduğu için bence çokta problem değil. Ben olsam RCZ alırdım...
    [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
    https://www.youtube.com/user/pilothkn
    https://instagram.com/hkn777x

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKN737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence RCZ çünkü arabanın tarzı diğerlerine göre başka kategoride. Duruşu çok güzel ayrıca bubble arka cam, tek parça alüminyum çıtalar,deri kaplı ön konsol gibi detaylarıyla çok özel bir araba. En büyük eksisi önünü 308le paylaşması ama ön dizaynıda çok güzel olduğu için bence çokta problem değil. Ben olsam RCZ alırdım...
    Bende öyle dusunmustumde arka koltugun sadece bebek koltugunun sigabildigi olculere sahip oldugunu gorunce malesef vazgecmek zorunda kaldim

d_darko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izmirli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende öyle dusunmustumde arka koltugun sadece bebek koltugunun sigabildigi olculere sahip oldugunu gorunce malesef vazgecmek zorunda kaldim
    Çocuk varsa veya bazen 4-5 kişi biniliyorsa biraz sıkıntılı tabi. Hakkında hayırlısı
    Bu DSG sorunu çözüldü mü VW grubunda? 2011'lerde sanırım sıkıntı vardı, 2013'lerde herhalde çözülmüştür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su anda yok ama yakin zamanda allah nasip ederse olucak insallah cocuk bazen 4-5 kiside biniliyo o yuzden rcz safdisi kaldi
    Dsg ve yag problemi 2013 lerde yok diye ogrendm

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende; Polo GTi, Ibiza Cupra ve 208 THP156 arasında çok kaldım. 208Gti direk eledim çünkü iç plastik trim ve direksiyonu hoşuma gitmedi kırmızıdan siyaha geçişler falan çok akülü araba gibi. Temiz tek kapı bütçeme göre Polo GTi bulabilirsem gti bulamazsam 208 veya ibiza cupra olacak. Fakat bugün Yunan yazılımcı Fotis ile görüştüm (Revlimit) yazdığını direk kopyalıyorum anlayacak kadar ingilizcen olduğunu varsayarak.
    "Hi,

If you are looking for Power and quality then you have to go to the GTi

THP engine sucks"
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Acurol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende; Polo GTi, Ibiza Cupra ve 208 THP156 arasında çok kaldım. 208Gti direk eledim çünkü iç plastik trim ve direksiyonu hoşuma gitmedi kırmızıdan siyaha geçişler falan çok akülü araba gibi. Temiz tek kapı bütçeme göre Polo GTi bulabilirsem gti bulamazsam 208 veya ibiza cupra olacak. Fakat bugün Yunan yazılımcı Fotis ile görüştüm (Revlimit) yazdığını direk kopyalıyorum anlayacak kadar ingilizcen olduğunu varsayarak.
    "Hi,

If you are looking for Power and quality then you have to go to the GTi

THP engine sucks"
    Biliyorum cok sukur bende o yazidaki gibi dusundugum icin bi tane gti buldm istedigim gibi allah nasip ederse en kisa zamanda alicam pazarlik asamasindayiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursadaki gti'la görüşen sizsiniz sanırım bende bakıcam o araca adam biraz çelişkili konuşuyor bakarsam eğer yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursadaki gti'la görüşen sizsiniz sanırım bende bakıcam o araca adam biraz çelişkili konuşuyor bakarsam eğer yardımcı olurum

Yok ben bursadakiyle degil ankaradakiyle gorusuyorum su an yinede tesekkur ederm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben bursadakiyle degil ankaradakiyle gorusuyorum su an yinede tesekkur ederm
    İzmir'den birisi fiyat teklif etti falan dedi sahibi ordan bağlantı kurdum Pardon hayırlısı olsun hakkınızda

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Thp egnine sucks" demek ilginç, ne eksiğini-hatasını görmüş acaba yazılımcı. Benim tercihim 208gti olur, 156lıkta mantıklı

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Thp egnine sucks" demek ilginç, ne eksiğini-hatasını görmüş acaba yazılımcı. Benim tercihim 208gti olur, 156lıkta mantıklı
    aynen ben de ondan bahsedecektim. forumda thp ile çok güzel güçler alan arkadaşlar varken, bu yunanlı nasıl böyle kesin konuşabilmiş?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thp motorlardan guzel gucler alanlari bende gordm neden oyle demis anlamadm ancak yinede polo gti daha cok ilgimi cekti sonuc olarak..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia pro ceed gt de bakabilirsin

ahmet_xy
    Misafir
    Thp motorlardan guzel gucler alanlari bende gordm neden oyle demis anlamadm ancak yinede polo gti daha cok ilgimi cekti sonuc olarak..
    polo gti'ın içi 208'den çok daha güzel. 208'in ve diğer yeni pejoların kadranları ve direksiyonları çok kötü konumlandırılmış. ayrıca 208'in piano black konsolu basit görünüyor. sert plastik.

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ona bakarsanız pololardada sofra bezi desenli koltuklar var

daha öncele 207 GT kullanıcısıydım, THP motor üzerinden 500hp lere ulaşılabiliyor gerekli ve doğru bilgiye sahipsen. kulaktan dolma yürürsen 10 yerine 2hp alırsın hangi araç olursa olsun..

eski aracımın konusuna burdan bakabilirsiniz.

şuanda 208 1.6THP kullanıyorum ve aklımda onca arac olmasına ragmen THP'den kopamadım. basta 207'den sonra tipsiz bile gelmişti ama suanda gercekten gerek tipi gerek konfor, performans, donanım, kullanım rahatlığı vb hersekilde herşeyiyle çok tatminkar bir araç diyebilirim.

pololarda yag yakma problemi her nekadar giderildi desede DSG tarafındanda işi düsünmek gerekir. şanzıman torka çok dayanıklı değil ve karşılaşılan bir sorun 2000TL gibi bir masraf bile acabiliyor basınıza durduk yere. hepsinde olacak diye bir kaide yok boklamak değil kesinlikle amacım, sadece olabilecekler ki DSG'den problemli cok GTI duyduk.

208 plastikliğine gelince 207'ye göre biraz malzemeden çalmışlar, sert plastik aksam 207'ye kıyasla biraz daha fazla ama heryerini onunlada döşememişler.
    iç kısımlardaki piano black konsol olsun, SMEG ekranı olsun, tavan aydınlatmalar vb bence ibizadanda polodanda 2 gömlek üstün durmakta. kadranların konumlandırılmasında ise halk olarak araba kullanırken koltukları genelde yatak şekline getirip uzun oturur pozisyonda kullanma yanlısıyız olması gereken dik oturuş pozisyonunda söylenenlerin aksine direksiyon ne görüşü nede kadranı engelliyor. ayrıca 208'deki hafiflikte KG başına düşen HP oranını çok arttırıyor.

sonuç olarak hepsinin kendine göre artı ve eksileri mevcut, hiçbiri lamborgini yada ferrari değil. lamborginide bile audi a3'den butonların kullanıldığını biliyormuydunuz? lamborgini bile alsak illaki birşey gözümüze batacaktır. tüm bu araçlar kendi klasmanında birbirlerine çok yakın araçlar. donanım olarak tip olarak performans olarak kullanım olarak hangisi seni tatmin edecekse onu almanı tavsiye ederim.
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuç olarak hepsinin kendine göre artı ve eksileri mevcut, hiçbiri lamborgini yada ferrari değil. lamborginide bile audi a3'den butonların kullanıldığını biliyormuydunuz? lamborgini bile alsak illaki birşey gözümüze batacaktır. tüm bu araçlar kendi klasmanında birbirlerine çok yakın araçlar. donanım olarak tip olarak performans olarak kullanım olarak hangisi seni tatmin edecekse onu almanı tavsiye ederim.
    Çok güzel bir cümle ve yaklaşım.teşekkürler abi.Bence millet olarak önce bunu kabullenmemiz lazım.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208thp almaya niyetlenmiştim çok inceledim, araştırdım aşık oldum sonuç olarak yaptığım yolu, araç çok yakınca işe gidip gelmede toplu taşımaya mahkum kalmayı göze alamadım gittim dizel clio4 alım, sonuç olarak 208thp hevesi içimde kaldı. Bence tasarım olarak polodanda ibizadanda çok önde 208thpler. Polonun ön konsolu göstergesi vs çok standart duruyor, ibizanın ön arka çamurluklardaki çizgileri çok garip geldi ep bana. Hacim olarak küçük olmalarıda bir dezavantaj. Ben olsam lacivert bir tane 208gti yada allure bulur alırdım.

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ben de ondan bahsedecektim. forumda thp ile çok güzel güçler alan arkadaşlar varken, bu yunanlı nasıl böyle kesin konuşabilmiş?
    Direk öyle demesi benimde çok garibime gitti. Aklıma şöyle bir paranoya geldi. THP lere yazılım yapan e-tuners da Yunan belki aralarında bir rekabet ya da anlaşmazlık varsa böyle bir cümle kurma gereği duymuş olabilir. Nitekim kendi yaptığı arabalar içinde thp hakikaten yok. Ülkemizdede THP den güzel güçler çıkaranı gördük. Kendisiyle biraz muhabbetimiz var ne tarz bir araba istediğimi bildiği için belki böyle bir yönlendirmede yapmış olabilir. Çünkü ben kendisine sorarken Ibıza Cupra, Polo GTi, 208 THP 156 seçeneklerini sunup "hangisi beni mutlu eder" dediğimde bu cevabı verdi. Kendisi benim daha çok vagcı olduğumu iç mekan kalitesinede önem verdiğimi biliyor.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Acurol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk öyle demesi benimde çok garibime gitti. Aklıma şöyle bir paranoya geldi. THP lere yazılım yapan e-tuners da Yunan belki aralarında bir rekabet ya da anlaşmazlık varsa böyle bir cümle kurma gereği duymuş olabilir. Nitekim kendi yaptığı arabalar içinde thp hakikaten yok. Ülkemizdede THP den güzel güçler çıkaranı gördük. Kendisiyle biraz muhabbetimiz var ne tarz bir araba istediğimi bildiği için belki böyle bir yönlendirmede yapmış olabilir. Çünkü ben kendisine sorarken Ibıza Cupra, Polo GTi, 208 THP 156 seçeneklerini sunup "hangisi beni mutlu eder" dediğimde bu cevabı verdi. Kendisi benim daha çok vagcı olduğumu iç mekan kalitesinede önem verdiğimi biliyor.

arayı kızıştıralım bakalım :P
    e-tuners firmasının sahibi Stelios çok yakın arkadasımdır konu ile ilgili yorumu, "Fotis'i çok uzun zamandir tanıyorum. hatta bazı işlerinde yardımcı bile oldum kendisine. Sanırım bizim THP'lerle neler yaptığımızdan haberi yok" şeklinde ahahahaahaha.

NOT:

konular arasında konu başlığının hemen altında DGS ses sorunu? adı altında bir konu açılmış.

http://www.techturkey.com/forum/gene...es-sorunu.html
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler