User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hasarlı 116i Fikirlerinize ihtiyacım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Böyle ağır hasarlı aracı alıp hafif hasarlı hale getirip satanlardan uzak durun.

İçinden çok fazla parça sökülüyor. Aks'ı falan kaynaklı oluyor. Sanayide bu tarz iş yapan tanıdığımız var abi araba yürüsün yeter diyodu ona göre toplayıp tabiri caizse "millete çakıyordu"

Zamanında hasarlı araç almıştık jantları kaynaklıydı elinde başka bi araç daha vardı jantları değiştirdik iki aracın. Böyle ufaktan toplanmış araçlardan uzak durun veya hasarlı hali ile alın hiç değilse ne çıkıcağını bilirsiniz. E kasa Mercedes (2013) almıştı bi müşteri böyle, ön tamponun içinden ot çıkmıştı tesisat yerine

Daha yazarım da mide bulandırmıyım

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ayb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim araç 56 bin lira. sizin bahsettiğiniz 80 bin lira. Aradaki 24bin lirayı borç verir misiniz?
    56 bin TL ye bu halde bineceksin heralde? Altında araban da varmış, ailen varken neden benden istiyorsun

56 + 24 = 80 lira olduğu için kazasız olanı önerdik, kötü yaptık heralde..

Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leventcim corollanı satıp arkadaşa borç verirmisin lütfen
    Corolla babamın kanka, satmıyor Ben gidince eve biniyorum işte..
    Ayranı olmayan taht-ı revan'a binmeyecek..

Ayb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al bi dert alma bi dert olmuş bu araçların durumu çok dikkat edin..
    evet aynen öyle, daha neler neler var. yeni c serileri cla'lar vs. Her aracın böyle satılıkları var neredeyse.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    56 bin TL ye bu halde bineceksin heralde? Altında araban da varmış, ailen varken neden benden istiyorsun

kanka ayranları ben alırım sana taht-ı revan senden olsun
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arkadaş senden borç istediği 24.000 TL'den çok daha fazla öder aracı toplamak içi. Baban'a söyle kredi de çeksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Salakmı bu ilanı verenler, taş çatlasın 5bin harcanıp cillop olur o araba hasar kaydı var diye 70e 75e yine satılır. Çok ilan var böyle, piyasası 100bin olan aracın 1000 lira masrafı var 55e satıyoruz, hatta isterseniz 1500e tamir edebiliriz diye ilanlar var, akılsızmı bunlar çokmu akıllı?
    tek mantıklı açıklama ilk yorumda geldi bence. Araç perte çıkmıyor, tüm parayı alamıyorlar, hasar parasını alıp aracı hasarlı satıyorlar. Böyle araçların çoğunda tavan olmasa da kaput, çamurluk boyalı. Yaptırıp satmaya kalksa kaputta tavanda boya olan araçların gördüğü muameleyi biliyoruz, nasıl zor satıldığını da biliyoruz. Uğraşmıyorlar mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş senden borç istediği 24.000 TL'den çok daha fazla öder aracı toplamak içi. Baban'a söyle kredi de çeksin
    Valla uzun uzadıya yazdığıma üzüldüm ben. Para elinin kiri..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada o kadar cakal cukal varken boyle kucuk hasarlar icin kimse 15-20 bin zarar etmez. Helede galericiler ...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek mantıklı açıklama ilk yorumda geldi bence. Araç perte çıkmıyor, tüm parayı alamıyorlar, hasar parasını alıp aracı hasarlı satıyorlar. Böyle araçların çoğunda tavan olmasa da kaput, çamurluk boyalı. Yaptırıp satmaya kalksa kaputta tavanda boya olan araçların gördüğü muameleyi biliyoruz, nasıl zor satıldığını da biliyoruz. Uğraşmıyorlar mı acaba?
    piyasası 85-90 olan aracı illa satarlar 70-75 ki galerici bunlar ne boyalı değişenli araçları çiçek gibi gömüyorlar millete, adamların sanatı bu.

Birde şu açıdan bakmak lazım, clio olmuş 56 lira 1 yaşında çıtır hasarlı bmwnin aynı para olması akla mantığa sığarmı?

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu devirde kimse binmeyeceği eşeğin önüne ot atmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Çevrende kimsenin arabası pert olmamış veya sanayide kaportacı tanıdığın olmamış sanırım.

Bu adam 56 bin TL den de para kazanıyor, kimse bu işi babasını hayrına yapmaz, emin ol.

3-4 sene önce arkadaşın Avensis'e tır yanında dönerken dorseyi taktı pert oldu, 2004 modeldi . Araçtaki hasar sol çamurluk, kapılarda göçük, B sütunu civarı hasarlıydı..(iki kapı arasındaki sütun 4-5 cm geri kaymıştı, tavan kasmıştı) sütunu civarı hasarlıydı.. 17-19 bin civarı hasar tutarı vardı yanılmıyosa hafızam. Perte çıktı.

24 küsür kaskodan para aldı.. Kasko arabayı 16 bin TL ye Alanya'ya sattı tesadüfen, kaportacıyı dolaylı yoldan sordurdum (1-2 tanıdık kaportacıya sordum). Adam 22 ye galeriye sattı, 26.5 a galeri müşteriye sattı.

Uzun lafın kısası kimse para kazanamayacağı yere para yatırmaz arkadaşım. Böyle yarım yamalak yürüyebilecek kıvama getirilmiş (sözde bu kadar hasarlı) araba da sürpriz yumurta niteliği taşır. Gerisi şansına kalmış, 80 lira pahalı diyerek almadığın arabadan daha pahalıya gelir sana sanayide dükkanın, akraban vs yoksa.

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    67-68e xenonlu sunrooflu 1 alıp dışarda tampon değiştirtmek daha mantıklı, misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03519113/detay

Xenon şart değilse boş bir araç alabilirsiniz 64 civarına, kazasız boyasızları denk geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    levent

Amma savundun.

Bir müsibet bin nasihattan iyidir. Bırak alsın arkadaş o araçta ona hayata hoşgeldin hediyesi olsun.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cebınızde araba parasından hariç 30bin lira yoksa girmeyin sanayıde ustanız yoksa girmeyın paramız var yaptırırız diyosanızda gidin yururunu alın

motor yurur durumda ne kadar yurur durumda ? yuruyen ne durumda ?
    airbagler nasıl açılmamıs yandan 2kere perte cıkardım bıde ufak bı kazam vardı hepsınde acıldı airbagler
    sadece yandan kazalıysa sunroof etrafında neden hasar var ? altı gunes gormeden o hasar olmaz.
    sadece yandan hasarlıysa kaput far arasına elım gırer on taraf ne ayak ? tampon nıye farklı tonda ?

bunları bı satıcıya sorun

illa alıcam diyosanızda nufus mudurlugunde yapın satısı

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çevrende kimsenin arabası pert olmamış veya sanayide kaportacı tanıdığın olmamış sanırım.

Bu adam 56 bin TL den de para kazanıyor, kimse bu işi babasını hayrına yapmaz, emin ol.

3-4 sene önce arkadaşın Avensis'e tır yanında dönerken dorseyi taktı pert oldu, 2004 modeldi . Araçtaki hasar sol çamurluk, kapılarda göçük, B sütunu civarı hasarlıydı..(iki kapı arasındaki sütun 4-5 cm geri kaymıştı, tavan kasmıştı) sütunu civarı hasarlıydı.. 17-19 bin civarı hasar tutarı vardı yanılmıyosa hafızam. Perte çıktı.

24 küsür kaskodan para aldı.. Kasko arabayı 16 bin TL ye Alanya'ya sattı tesadüfen, kaportacıyı dolaylı yoldan sordurdum (1-2 tanıdık kaportacıya sordum). Adam 22 ye galeriye sattı, 26.5 a galeri müşteriye sattı.

Uzun lafın kısası kimse para kazanamayacağı yere para yatırmaz arkadaşım. Böyle yarım yamalak yürüyebilecek kıvama getirilmiş (sözde bu kadar hasarlı) araba da sürpriz yumurta niteliği taşır. Gerisi şansına kalmış, 80 lira pahalı diyerek almadığın arabadan daha pahalıya gelir sana sanayide dükkanın, akraban vs yoksa.
    Teşekkür ederim. 80bin'e pahalı demedim. 80bine alıp binip 75e satmak var 60a alıp binip 55e satmak var. Pek farklı gelmedi bana o yüzden alınır mı diye soruşturdum. Dediğiniz gibi biraz şansa kalmış. Arabanın götürülüp inciğine cinciğine bakılması lazım sasnırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle ağır hasarlı aracı alıp hafif hasarlı hale getirip satanlardan uzak durun.

İçinden çok fazla parça sökülüyor. Aks'ı falan kaynaklı oluyor. Sanayide bu tarz iş yapan tanıdığımız var abi araba yürüsün yeter diyodu ona göre toplayıp tabiri caizse "millete çakıyordu"

Zamanında hasarlı araç almıştık jantları kaynaklıydı elinde başka bi araç daha vardı jantları değiştirdik iki aracın. Böyle ufaktan toplanmış araçlardan uzak durun veya hasarlı hali ile alın hiç değilse ne çıkıcağını bilirsiniz. E kasa Mercedes (2013) almıştı bi müşteri böyle, ön tamponun içinden ot çıkmıştı tesisat yerine

Daha yazarım da mide bulandırmıyım
    borusana götürsek ekspertize soksak anlar mıyız peki nesi değişmiş, çalınmış, kakalanmış vs?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bence araba içinize sinmeyecek ekspertiz sonrası zaten, o yüzden bana göre haybeden 350-400 TL Borusan'a bayılmaya gerek yok

Boyasız 2013 cupra verip, kazalı/ muhtemelen pertten dönme 2012 116 almaya aile ne diyor? Bu kısmı merak ediyorum ben,

Babama böyle bir konu açsam, durduk yere ortamı germiş olurum.. İşin gücün mü yok diye bi kamyon da fırça atar heralde.

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibinden bol değişenli servis bakımlı araba alın bu araçlara hiç bakmayon büyük bir hata olur almanız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence araba içinize sinmeyecek ekspertiz sonrası zaten, o yüzden bana göre haybeden 350-400 TL Borusan'a bayılmaya gerek yok

Boyasız 2013 cupra verip, kazalı/ muhtemelen pertten dönme 2012 116 almaya aile ne diyor? Bu kısmı merak ediyorum ben,

Babama böyle bir konu açsam, durduk yere ortamı germiş olurum.. İşin gücün mü yok diye bi kamyon da fırça atar heralde.
    kardeşim arabana dost işi 20k lira vereyim. Üstünede çok uygun faizle tefe para vereyim arkadaşın parasını temin et. Hadi 1k daha vereyim arabana oda önümüz yaz ;su damlacıklı foto paylaşırım bol bol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)