yahu o hızda giderken kapıları kapatsaydınız bari![]()
Meganda direk cat back olarak listelenmemiş, 2 parça şeklinde alman gerekecek.
http://www.meganracing.com/demo/prod...=626&catid=103
http://www.meganracing.com/demo/prod...d=628&catid=50
Bunların toplamı 750$ tutuyor.
orhan abi d-4d bayaa geçer jazz'ı
sen 105 hp civarlarına bak bence ben öyle yapıyorum mesela
döviz yükselmese daha avantajlıydın bencede arkadaşım ama hayırlısı inş yaparsın diyorum![]()
evet haklısın durumlar bu aralar çok kötü büyük borçlara girmek mantıklı değil. ufaktan başlayacağız bakalım. kadranı tam çevirsem yeter bana fantazi yapmaya gerek yokaraçta yeni zaten yormayalım motorumuzu genç yaşta :P iyi dileklerin için teşekkür ederim. inş yapıcaz bakalım.
![]()
190ları zorlaması lazım jazz ın yawben 1-2 sefer yol bosken denemıstım 190+ oluyor ama kesınlıkle 195 degıl
ha bu arada tabıkı egımlı bır yolda
![]()
Jazz la 140dan sonra bildiğiniz uçan beşik gibi gidiyor araç. Hele birde rüzgarlı bir havada sürüyorsanız aman dikkat diyorum. Bizim jazzla ben 140 ı geçmemeye çalışıyorum şahsen.
Peki bişey sormak istiyorum 180 e çıktığında sallanma çok fazlamıydı araçtaki ? yoksa stabil mi gidiyordu.
Merhaba Serkan;
Sanırım sizdeki jazz sport versiyonu. onun için araçta hakimiyetsizlik hissediyorsunuzdur. bende ki elite versiyonu. model yıllından da kaynaklanıyor olabilir. yada sizin daha önce kullandığınız araçlardan gelen kontrolu ondan bulamadığınızdan da.
Süspansiyon sporta çok daha yumuşak ve araç elite den daha yüksek. lastik ebatlarıda 175:60:14 olması gerekiyor.
Elite'de ise çok daha sert bir süspansiyon var. zangır zangır hatta içerisi hafif bozuk yollarda. lastikler ile 185:55:15. araç gözle görülebilecek kadar daha yakın yere. ve daha ağır.
Ben şuanda 195:50:15 olarak kullanıyorum Kumho lastik var. ve zamk gibi yapışıyor asfalta. 150 den sonra alta fazla hava girdiğini hissediyorsunuz ama kontrolde birşey yok. 5cm yay aldıktan sonra daha iyi olacak inş. kim kullandıysa şaşırıp kalıyor denk gelirsek sizede veririm![]()
Yok bizdekide seninkinin aynısı2008 model Jazz elite cvt. Bundan önce Astra H ve Alfa 147 yle baya haşır neşir olduğum için jazza ilk bindiğimde yol tutuşu çok kötü gelmişti ki nitekim şuan daha yüksek süratlere çok rahatlıkla çıkabiliyorum. Bu olay heralde alışmaktan kaynaklanıyor, arabanın tepkilerine falan alıştım sayılır
Ama yinede yüksek süratler tehlikeli gibi
![]()
benım yaptıgım hızı emınım senın cvt de yapar aynı yoldabenımkıde 18k yenı oldu
ankarada konya yolunda yapılan bır deneme bu,uzunnn bı duzluk ve hep yokus assagı
![]()
Birkaç yerden okuduğum kadarıyla 1.4 83hp jazz'lar dyno üstünde fabrika verisinden daha yüksek güçler gösteriyormuş. Dyno'ya çıkan jazz sahibi yok mu?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)