User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Stop Edememe Problemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun iyi tespit etmissiniz

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forever06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun benzin enjektörlerinin işemesinden kaynaklı çıktı, lpg aktif haldeyken 2 enjektör benzin verdiği için yanma odasında stop ettikten sonra dahi varolan yakıt sıcak haldeki kurumlar nedeniyle yanma oluşturuyor, tespiti kendim yaptım ne yetkili servis ne özel servis bulamadı, araç gazdayken aşırı derecede benzin tüketimi nedeniyle şüphelendim, motor kapağını söktüm ve 2 enjektörün diplerinde benzin gördüm hem contaları bozulmuş dışa benzin sızdırıyor hemde işeme yapıyor, bütün enjektörleri test ettim sadece 2 si bozuk ve bozuk olanları değiştirdim şuan sıkıntı kalmadı.
    harika ve nokta atışı tespit olmuş. Benzer sorun yaşayanlar için örnek konu.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harika ve nokta atışı tespit olmuş. Benzer sorun yaşayanlar için örnek konu.
    Aslında kendim yapmaya mecbur kaldım, servisler çözemedi, başka yerlere götürdüm abi biz buna bakamayız diyorlar, adamlara gösteriyorum bak şuradan sökülecek şu hortum çıkacak bu kadar basit diyorum diğer araçlar gibi manifold sökmene bile gerek yok diyorum ama adamlar şahin doğan tamir etmeye alışmışlar, dükkanlarının önünde boş boş çay sigara yapacağına gel bi bak tecrübe edin, tabi bütün ustalar böyle değildir ama geneli böyle maalesef, dedim iş başa düştü kendim söktüm ecu ya bağlanıp bütün enjektörleri teste soktum sıkıntımı çözdüm bana sadece 200 lira enjektöre ve 1 saat'ime mal oldu 1 saatinde 45 dakika gidip enjektörleri almak içindi. Bu arada aracım Marea HLX 2.0 MK2 bilen bilir çoğu ustanın sevmediği bir araçtır ancak parçalar o kadar ergonomik montajlanmışki sökmek takmak çok kolay. Kendi arabamızın ustası olduk kısaca, çoğu ustada bulunmayan tork anahtarı dahi var artık iş başa düşünce almak zorunda kaldım zamanında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)