Gündelik Kullanım için olacaksa tek ve en mantıklı Seçenek m50b25 turbo olur.
2jz iyidir hoştur ama yedek parçasını tr de bulması temini dert olası bi sıkıntıda
Gündelik Kullanım için olacaksa tek ve en mantıklı Seçenek m50b25 turbo olur.
2jz iyidir hoştur ama yedek parçasını tr de bulması temini dert olası bi sıkıntıda
2jz dengeyi bozar derken ls swap cok anlamsiz olur. Evet 2jz bozuyor ama yine s2000 vsasiz kadar olacagini dusunuyorum.kaliteli coileover lastik vs ayar ile dengelenir bence.
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!
f20 s2k motoruda olabilir aslında
Mod Edit: Böyle şeyleri ulu orta yazmayın.![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Orjinalden belirgin şekilde daha ağır motor koymak bence hoş değil. Ön arka ve düşey yönde ağırlık merkezide ciddi miktarda değişecektir pistonlu motor yerleşiminden dolayı.Süspansiyon ayarıyla bir yere kadar tolere edebilir.
300 hp gibi mütevazi güçler için oem 13b turbo parçalarıyla toplamak daha uygun geliyor bana. Tabi wankel ustası bulmak zor sadece.
Turkiye sartlarinda wankel bosuna bir israr olur
.2jz 1jz rb25 26 swapla binenler var hatta daha ağır v8 ls swap yapanlar var ve oylece günlük kullaniyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!
Haklısında, yeniden hesap yapmak, başına oturup uğraşmak gerek swap içinde, sadece para kapıyı tamamen açmıyor.
Aslında yurtdışı detaylı yapılmış projelerden varsa örnek alınabilir.
Şimdiden kolay gelsin diyeyim o zaman.
Bu konuyu derince araştırdım zamanında hepsi yapılır gönlümde de bir zamanlar 2jz vardı ama evdeki hesaplar çarşıya uymadı ve aile olarak ufak bir çöküş yaşadık. En mantıklısı şuan bence s50 alıp swaplamak hem atmosferik güç patlama çatlama zor yapar ve daha kısa sürelerde parça temini edebilirsin. 2jz'in sesi çok tahrik edici olsada bulunduğumuz konumu gözardı etmeyin hocam ömrünüz parça beklemeyle geçmesin. 30bin lira bütçe ile s50 yapılır diye düşünüyorum hatta 2jz swaplı rx8 var Türkiyede bir ara ilanlardaydı stoktu sanırım 100 110k küsür gibi rakam yazmıştı ilan sahibi. Bütçeye 10k daha eklerseniz beklerim sabrederim derseniz 2jz çok güzel olur ama çok elektronik bir araç her halükarda uğraştıracaktır sizi.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
sr20 rb25 gibi motorlarda vardı sanırım yurt dışı projelerinde
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Rb25det neoda güzel seçenek şuan istanbuldan 1'i 11,500e 2jz tam tesisat satıyor otomatik vites manuele çevirmek +3k eder. Rb25det neo'da aşağı yukarı 11 12 istenmekte neden böyle piyasa çözemedim gerçi bir uzaktan bir tanıdığım abim r33den çıkma 1. seri rb25deti çok uyguna veriyor 9k düşünen var ise numarasını verebilirim.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
LSX derim ben. Hem sıfır alma imkanı var, hem atmosferik, hemde 2jz ve 26dett'den daha ağır bir motor değil. Bonus olarakta 8 silindir. Ha şöyle bişey de var 25k$ bi fiyatı var![]()
2JZ M50 ye göre çok başarılı bi motor, şanzuman konusuna gelince M3 ün şanzumanı ile kullanabilirsiniz.
Swap yapmayi bayadir planliyorum varsa motorsuz rx8 satan benimle irtibata geçerse sevinirim
Rx8 e yapilacak en uygun swap sr20 muhtemelen dengeyi cok bozucagini sanmam kulak vs. Uydurmak gayet kolay tek ugrasilicak sey elektronik olucaktir oda bence cok zor degil
Teamart oktay abi ile görüşmeni tavsiye ederim. Aklındakiler için 3 aşagı 5 yukarı fiyat alabilirsin. Ayrıca swap konusundada baya tecrübeliler![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
nerden cıktıhic bir forumda boyle birsey gormedim duymadım. v8'e kadar hersey konabiliyor.
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
Bence rotary fazlasıyla keyifli bir motor ben olsam 13b renesis koyar atmosferik yükler devam ederdim...en sorunsuz ve uygunu bu olur gibi ülkemizde...
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Hocam 2jz satiliklarda olanlar vvti ve single turboya cevirmek sanziman uydurmak maliyetli. Rb25 beo daha mantikli
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)