Zincir gergisi yazıcaktım bende tam gelmiş zaten yorum. Sente atlayan THP motor arıza lambası yakıyor hemen. bence de sente değil. Fakat 150lik THP lerde güncellenmesi gereken çok parça var.
Zincir gergisi yazıcaktım bende tam gelmiş zaten yorum. Sente atlayan THP motor arıza lambası yakıyor hemen. bence de sente değil. Fakat 150lik THP lerde güncellenmesi gereken çok parça var.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
sente atlasa tahminim o hızlara çıkarmı , ilkönce cihaza bağlatıp sensörlere bakılmalı, ateşleme sistemi gibi.
Ateslemeyi ve tesisatini kontrol ettirin onvelikle fren merkezinede baktirin sente atlarsa araba gitmez diye biliyorum
Dostlar problem bobin ve bujiler degisecek test ettik denedik arabada 2 bobin ve 2 buji calismiyor resmen sadece 2 si calisiyor bunun maaliyeti ne kadar olur ben urunleri kendim almak istiyorum yani 4 buji yeni alicam ama iyi birsey ve 4 bobin iyi birsey 335 gibi
DR.ECU
Ben yeni aldim araci abi eski sahibi hor kullanmis demekki birde bobinle bujiler hic degismemis normalde 30.000 de herkez buji degistirir bu araba nerdeyse 70.000 bujiler halen fabrika cikisi bilgisayardada bobin arizasi verdi ama benim ekranimda birsey yanmadi oda ilginc egzos emisyon birkere yandi oda gecti kendiliginden megersem o buymus :/
DR.ECU
Almışken 3.35 bobin buji al belki ilerde stage 2-3 yaparsın..maliyet 400civarı olur benim yazdıklarımla
ALLAH VAR GAM YOK..
ben volandan dicektim fakat bobindenmiş.benimde araba rolantideyken zangır zangır sallanıyordu kulak dedik baktık kulaklar saglam volanı bi söktük sökmez olaydık yaylı volan yaysız olmuş![]()
Thp lerde sente atlama problemi bilinen bir arıza. Acaba aracın triger vs değişimi yapıldımı yapıldı ise servis dışı bir yerde yaptırmış ve senteyi kaydırmış olabilirler mi ?
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)