Amazon.com: LED Headlight Kit - H7 8000Lumen LED Headlight Bulbs Conversion Kit Lumileds-ZES With Flexible Tinned Copper Braid: Automotive
şu kit için ne düşünüyorsunuz ?
e39 uzunlar için
Printable View
Amazon.com: LED Headlight Kit - H7 8000Lumen LED Headlight Bulbs Conversion Kit Lumileds-ZES With Flexible Tinned Copper Braid: Automotive
şu kit için ne düşünüyorsunuz ?
e39 uzunlar için
e36 için mercekli ise H1 merceksiz ise H7
Selamlar herkese iyi forumlar. 2011 Fiesta aracım. Mercekli far. Kısalar H7 Uzunlar H1 bunlar için led arıyorum. Özellikle kısaların en iyi aydınlatmaya sahip olmasını istiyorum. Şu an osramın halojenleri var sanırım onlardan iyi aydınlatır. Bildiğim kadarıyla ledler kısalarda daha başarılı. Uzun zamandır led konusunu inceliyorum kafamda belirlediğim bir model Aliexpressteki 9600 lumen olan ledler. Fiyatı 40 dolar civarı. Ama bakıyorum bazı üyeler aynı ürünü 50 dolar olanını alıyor bazıları 10000 lumen olanları 80 dolara alıyor. Şu an iyice kafam karışmış durumda.
Bana aydınlatması halojenden iyi olacak seviyede 80 dolara kadar çıkmayacak fiyatta ürün tavsiyesi verebilirseniz çok sevinirim. Bu aynı lumen olup da daha yüksek fiyat olanlar hakkında bir açıklama verirseniz de mutlu olurum.
Benim düşündüğüm led bu ürün
Tahmini Teslimat Zamanı
bendede merceksiz, buzlu camlı bir sunny var. 1875 model :D
philips extreme visionları aldım, far ayarını daha yapmadım çok yakında ve net aydınlatıyor. arabanın yere eğimli olmasına bunun sebebi elbette ama.
Bunların ömrü kısa, h4 için hem kısa hem uzun performansı güzel olan led tercihiniz ne olur?
Xenon kesinlikle takmam arabaya.
Dün uzunlara H1 ledleri taktım
https://youtu.be/i0h1GlRlnOs
yukarıda arkadaşın verdiği ampüllerle aynı, farklı yerden almıştım ama
sanırım 52$ idi fiyatı
Tahmini Teslimat Zamanı
önemli bir detayı anlatmak istiyorum
bu internette ve aliexpress te satılan led ampüllerin çoğu yalan dolan doludur
yazanların çoğu şişirme ve yalandır, sakın inanmayın
led ampül teknolojisi henüz oturmadı, piyasada 100 bin çeşit farklı model marka ampül var
ikinci önemli detay:
tipi aynı, görüntüsü aynı gibi duran ledlerin kalitelerininde farklı olabileceğidir
aldanmayın buna
mesela benim aldığım 52$ dı, aynısını atıyorum belki 35$ dan buldunuz
aynısını daha ucuza buldum diye hemen sevinmeyin, belki onun ledi sahte yada elektronik devresi daha dandik?
haa belki pahalı olan yani bendeki daha dandik?
yani fiyat tek kıstas değil onu demek istiyorum
evet pis bir durum ama malesef led ampül piyasasındaki durum şu an böyle.
kesinlikle ölçülebilir kalite yok
tabiki amerikan malları falan var ama hiç kimse aptal bir ampüle 350 dolar vermek istemez heralde?
genede beklediğimden iyi çıktı benim taktıklarım
satın aldığım yerdeki ilana battım şöyle yazıyor
Runstreet(TM) R3 9600lm Cree XHP-50 Car LED (yani tek ampül 4800 lümen)
dün akşam 2. köprüde gişelere gelmeden geride havada duran büyük yazılı tabelalar vardır
şöyle bir ça ça çat çaktım öyle bir yansıma oldu ortalık öyle bi aydınlandıki arabanın içinde ben ürktüm
yanlız, sürekli yakarak giderseniz sanki eski ampüller yani halojenler daha çok aydınlatıyor gibi geldi bana
bunun espirisi, bu çakma efekti sırasında meydana gelen dikkat çekici fark.
EDIT1:
led ampül almak isteyenlere tavsiyem CREE ledler
benim aldığım CREE XHP-50 modeli ampüllerden
bu ledlerin verebildiği maximum ışık gücü 2546 lümen(tabi bana satılan ledler orjinal ise)
Cree XLamp XHP50 LED
her bir ampülde 2 tane led var, kabaca 2x 2500 = 5000 lümen eder (zaten 4800 lümen yazıyordu ilanda)
biraz önce fark ettim CREE XHP-70 model ampüller çıkmış (tabi daha pahalı)
bu ledlerin ise verebildiği maximum ışık gücü 4022 lümen
Cree XLamp XHP70 LED
yani 2 led olunca, 2x4000 lümen = 8000 lümen eder ki korkunç fazla ışık veriyor demek bu!
klasik H1 halojen bir ampül ise 1400-1500 lümen diyince anlayacaksınız farkını..
size tavsiyem arama yaparken şöyle yapın
mesela sizin ampül H7
H7 xhp-50 diye yazarak arayın yada paranız varsa h7 xhp-70
karşınıza gelen ampüllerin boyutları, ölçüleri çapları uzunlukları artık sizin farlarınıza uyarmı orasını bilemem
yani demek istediğim şu, mesela aldığınız H7 led ampül sizin yuvaya tamam uyar ama led ampüllerin arkasında fan oluyor, soğutucu oluyor, ek elektronik devresi oluyor falan filan, işte ondan sonra farların arkasındaki kapak kapanacakmı? modifiye gerekecekmi orası size kalmış..
EDIT2:
Bakın size canlı bir sahtecilik örneği
adam ilanda CREE XHP-70 led yazmış ama ledler başka (cob-xm-L2 mi nedir, aşağıda yazıyor)
böyle tongaya düşmeyin sakın
2016 Newest 60w /set Car Light Source Cree XHP 70 Car LED Headlight Ki H3 H4 H7 H11 H13 880/881 9004 9005 9006 9007-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
EDIT3:
CREE XHP-70 ledlerde 3 farklı K değeri varmış, bu süper birşey
xhp-50 6000K idi, yani çok hafif bir mavilik vardı verdiği ışıkta
ben hiç sevmiyorum, çünkü çakma gibi duruyor
xhp-70 de 4300K, 5000K ve 6000K kelvin seçenekleri var
4300K oem fabrika çıkışı rengi gibi oluyor en güzeli bu bence.
arkadaşlar selam
bende palio ya h7 led uygulaması yaptım
halojen ampulleri ayarlıyken led ampulleri taktığımda daha yukarıda gösteriyordu ayarlayınca daha net oldu fakat sol farım bir miktar dağıtıyor fakat karşıdan geleni etkileyecek kadar değil
Şaunda farlar aşağıdaki fotoğrafta göründüğünden daha aşağıda ayarlandaı
Birde video mevcut
inceleme videosu ve fotoğrafları koyuyorum
http://i.hizliresim.com/40brJQ.jpg
http://i.hizliresim.com/byJDPV.jpg
Test/ h7 led headlight bulb low high beam / h7 led far ampulu uzun kisa palio - YouTube
Beyler konuyu biraz hortlaticam ama integram icin hb5 led aldım ebay üzerinden kisalar çok iyi aydınlatıyor fakat uzuna alınca hiç farketmiyor. Düz duvara karşı uzun kısa fark ediyo ama yolda hiç fark yok.
Mercek montajı yaparsam uzunlarda istediğim performansı alabilirmiyim
Loading site please wait...
Ampul Tipi : H7
Işık Rengi : 6000K Beyaz
Güç : 90W / Set (45W/ Ampul)
Lümen : 9600LM / Set (4800LM/ Ampul)
Çip : PHILIPS LED ÇİP
LED Adedi : 6 Adet Philips Led (Ampul Başına)
Merhaba ;
yukarıda linkini vermiş olduğum ürünler nasıl kullanışlımıdır?
Satıcı montajını yapmadığını belirtti , montajını kime yaptırabiliriz?
Biraz el becerin varsa kendin yapabilirsin.
yok işte sorun orda:)
kesme biçme yapamam
al tak şeklinde olması lazım bana
Megane 2 için kullanan var mı? Merceksiz sıkıntı yaratır mı? Birde yeni yeni çakar modül yapıyorlar acaba her led ampüle uyumlu mu?
Merhaba astra j aracımla köye gittim geldim hususi gece yolculuğunu çok seviyorum ama gel gelelim uzun yolda her defasında farlarım iç çektirtiyo bana artık buna bir çözüm bulmak istiyorum,
h7 tipi halojen farlara filan baktım (nightbreaker,daybreaker falan fişman) önümüz kış yağmur çamur ondada görüş mesafesi çok düşüyomuş,
Zenon kesinlikle istemiyorum karşıdan gelen araçların görüşünü etkilemek apaçilik yapmak değil amacım, (kaldıki mersoların, bmw lerin normal kısa farları bile benim gözümü alıyor karşıdan gelirken.).
Şimdi benim aracımda kısa ayrı ampül uzun ayrı 2 set alıcam mecburi kafamdaki deli soru bu opel denen markanın çabuk arıza kodu yakması ve geçmişte zenondan kaynaklı elektrik tesisatlarını yakanların, arızayla karşılaşanların olması, ne almam gerekin balast,driver vs görüş mesafemi biraz uzatsın birde selektörlerde şimşek gibi çaksın kafi. Yardımcı olabilirmisiniz dostlar.
N11.com da bir satıcıyla şöyle bir diyalog gerçekleştirdik;
Soru:
2012 opel astra j kasa olan aracımın farları halojen&merceksiz' dir, Kısa farlarım gece yolculuklarında yetersiz kısalar ve uzunlar h7 tipidir ürününüz aracıma uygunmudur kısalar ve uzunlar için 2 set mi almam gerekli kurul.da driver&balast kullanılıyormu
Cevap:
evet opel iki takım ister üründe çok harika kaliteli fakat opel astra j arıza lambası konusunda cok sıkıntılı opel astra j ve fiyat punto bu iki araba bizim iadelerimizin %90 nı oluşturuyor o yuzden bu iki arabaya satış gerçekleştirmek istemiyoruz saygılarımızla
Elinde H7 led ampul olup satmak isteyen varsa iletişine geçerse sevinirim
Bende uzunlarda led var ama çok dağıtıyor. Far ayarı yaptık ama çokta istediğim kadar süper olmadı. Nasıl bunu ayarlayabilirim ?
Selamlar. Uzunlara led taktırmıştım bundan 1 ay önce. Ama şimdi daha net anlıyorum ki soldaki bariz daha iyi aydınlatıyor. LED'ler çapraz duruyor çünkü sağdaki altlı üstlü duruyor. Bugün ikisini de yan yapacağım. Ama dün gece bi baktım sağ ampülün led üstündeki silikonu erimiş. Nedendir bilemiyorum soğutucu mu iyi çalışmıyor yoksa başka bir durum mu var anlamadım. Fotoğraf ekleyeceğim
ledin kalitesi cinsi yapısı yapan firma çok önemli..
dip,smd,cob bu led tipleri araba aydınlatmasında uzun ve kısa aydınlatma gibi yüksek enerji çeken uzun süreli aydınlatmalara gelicek aydınlatma ledleri değil.. araba aydınaltmasında cree ve lumileds den şaşmayın.. ucuz ledlerde ufuk çizgisini kıran dalga kıran gibi bir çıkıntı var o yok .. profesyönel ürünlerde pahalı ama aldığınıza deyiyor.
Geçen seferki dandik ledlerden sonra bu sefer bunları tercih ettim. Gayet iyi bir ışığı var. Şimşek etkisi ve menzilide güzel tabi bir xenon a yaklaşamaz bile
Ürün bu
http://i.hizliresim.com/Y4GEPa.jpg
http://i.hizliresim.com/D3v5X1.jpg
http://i.hizliresim.com/B8BbXj.jpg
Yeni ürün. H15 40 W araba Halojen sis lambası Ampul Yüksek Güç Sis Işık Farlar Lamba DC12V Araba led Kaynağı otomatik sinyalleri işıklar
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
(from AliExpress Android)
Bu ürün nasıldır ? Şimşek etkisi icin istiyorum aydınlatması muhtemelen kötüdür . Araç coruier halojenlerde sellektör hiç belli olmuyo nerdeyse .
Edit: aydınlatmicanı biliyorum ama gene soruyim dedim cob led sanırım buda .
Golf 7 midline plus orjinal sislerine led ampul aliexpressden link verebilecek olan varmı :)
H8 sisler için bende ürün tavsiyesi bekliyorum :)
Niken marka led kullanmış olan varmı acaba?
alttaki mağazanın ürünlerini öneririm,ben h4 aldım,kullanıyorum .alırken çok araştırdım,ilanlarda benzer ürünlerle karşılaştırma fotoları vardı,emsallerinden bikaç usd pahalı,aynı zaman normal park ampulude bakıyordum,ellerindeki ürünler belli kalite,traşdan ürün ilanları yok diye aldım,iyide yapmışım.Kalitesi ürünlerin paketinden bile belli oluyor,jelatine sarıp yollamamşlar,şimdiye kadar sorun yaşamadım ,gayet memnunum aydınlatmadan.Gelen On Sale tum Cin urunleri bul Runstreet (TM) -- China Innovative Products Online Shopping! Aliexpress.com uzerinde - Runstreet (TM) super Parlak R3 9600lm H3 Xenon Beyaz 6000 K Oto Araba LED Far Donuşum Kiti Sis Lambası Cree XHP-50 4800lm ampul,Runstreet (TM) H11 LED 3000 K 4000 K 5000 K 6000 K P6 LumiLEDs LMZ 10400lm Auto Car LED Ampul Far Sis işık Donuşum Kiti,Araba LED Far Donuşum Kiti Sis Lambası H1 H3 H4 H7 H8 H9 H11 9004 9005 HB3 9006 HB4 9007 9008 H13 9012 HIR2 Oto Ampul lamba ve daha
merceklı farda led kullanan varmı ;
merceklerde h7 uzunlarda h1 ıle takım yaparak kullanmayı dusunuyorum ; aydınlatmada yada mercekte porblem yasarmıyım
Marka onerılerınız nedir ?
Eskiye göre daha iyi sanırım aydınlatmaları, ben beğendim bu ikisini. Tabi dedikleri ürünlerin aydınlatmasıysa gerçekten
72W CREE 12000 LUMENS G8 LED KIT - NIGHT DRIVING - YouTube
H7 Cree led headlight - YouTube
Arkadaşlar çok uzun süredir aşırı yoğun olduğum için yeni yorumlar yapamadım ancak artık markalı ürünleri de test etmeye başladım..
Hatta photon markasına özellikle ele aldım, Kesinlikle photon tavsiye ediyorum.. Ayrıca yurtdışı siparişine de gerek yok zaten ürünler alman malı o yüzden türkiyede de uygun fiyatlarda..
Her türlü modeli için de yardımcı olurum, elimde bol bol var :)