Testletini bekliyoruz abi özellikle h15 araştırıyorum ben .
Printable View
Viano 2.2cdi aracımız var. Bunun için adamakıllı ne önerirsiniz? Karanlıkta önünü zor aydınlatıyor.
Polo için kısalara ve sislere (H7 H8) kullananlarrdan öneri ve link alabilir miyim ?
Bir h7 ve h1 tavsiyesi de ben alabilirim, sarı farlar hiç hoşuma gitmiyor :D
cree yada lumileds .. cree de üst seri ollsun ..
normalde gece canavar gibi aydinlatan farlarim vardi standart. Yerine philips extreme aldim dahada guzel oldu. Daha oncede baska performans ampul kullanmistim baska aracta faydasi oluyor.yagmurlu havalarda bunlarin gorus zayifliyor normal olarak. Merak ettigim sizin bu kullandiginiz kaliteli ledler veya fabrikasyon 4300k lik zenonlarda ayni sorunu yasiyormusunuz
seat ibiza 6j için led ampul önerilere açığım. :)
Tahmini Teslimat Zamanı
linkteki ürünü almayı düşünüyorum aracım megane2 uzunlara takmak için alıcam ürün hakkında fikri olan var mı, özellikle uzun süreli kullanımda sıkıntı çıkarır mı örneğin 1 dk boyunca yakarsak vs
ben olsam almazdım, yalan dolan onlar..
CREE XHP-70 ledli olanlara bakın derim.
burayı okuyun.
http://www.techturkey.com/forum/gene...ml#post8172900
edit:
herşeyin sahtesi var
başlıkta yazana değil, detayları okuyun
bakın bu 2 ilanda cree xhp-70 yazıyor ama biri yalan
2016 Newest P70 1set 9012 6600lm 110W 5000K Cree XHP 70 Chips Car LED Headlight Kit H7 H9 H11 9007 HB5 9012 H13 9008 on Aliexpress.com | Alibaba Group
2016 Newest 60w /set Car Light Source Cree led chip XHP 70 Car LED Headlight Ki H3 H4 H7 H11 H13 880/881 9004 9005 9006 9007 on Aliexpress.com | Alibaba Group
zaten ledin şeklinden anlarsınız .. cob ledler sarı düz olur cree lerde çok çeşit olsada gelişmiş versiyonlarında mercek olur ..
xhp 70 chipsetli ampül takımını 80-90 dolardan aşağı bulmanıza imkan yok 40-50 dolar yazıyorsa açıklamayı çok detaylı okuyup resimlere iyi bakın.
Polo'nun sis farlarına led taktırmak istiyorum.
Ampul tipi H8, bunu yerine H11 led taksak herhangi bir sıkıntı çıkar mı fazla akım çekme gibi ?Watt değişiyo mu ampuldeki gibi ledlerde ?
vagcom da sis far ayarımı var? 1 yaşıma daha girdim vay be güzelmiş
kesin konuşmak iyice zorlaştı o zaman
çünkü H8 35watt, H11 55watt mış
üstelik şimdi led far takılırsa çok daha düşük akım çekip aracın hata verebilme imkanıda olabilir ama %100 bilemiyorum.
örnek; orjinal H8 35 watt diyelim, led ampül belki 10-15watt çekecek
birde şu var, H11 yerine H8 ampül uyuyormuş ama tersi olmuyor yazmışlar birkaç yerde.
sonuçta kesin cevap yok bende üzgünüm :)
aracım h4 olmasaydı sadece şimşek etkisi için uzunlara led almak isterdim. ama h4 olduğu için normal ışık performansı iyimidir daha doğru düzgün belirli bir şey yok. photon 'un falan var led leri ama çok pahalı.
Evet abi ampulün parlaklığını ayarlayıp led olarakta kodlayabiliyosun ki zaten led arıza yakmayacak biliyorum :)
H8 35 H11 55 watt evet ama ledlerde bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum. İki tane led ne kadar akım çekebilir ki :D Deneyip göreceğiz.
Teşekkürler abi bu arada
Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle keyifli paylaşımlar dilerim. Bu foruma yazdığım ilk mesaj. Güzel bir forum oluşturmuşsunuz emeğinize sağlık.
Ford Kuga 2015 araca sahibim ve farlar inanılmaz kötü. Orjinalde kısa farlar H7 ve 55 watt. Ali express üzerinde 2 farklı led ampul buldum. Bunları bir inceleyip artı ve eksi yönlerini belirtirseniz sevinirim. Birde led farlar karşı tarafın çok mu gözünü alır. Böyle bir şey de olsun istemem can güvenliği açısından. Birde 25 watt ampul taksak arıza ışığı yanar mı?
High Power L7 9006 Led Car Headlight 55w 6600lm Crees Xhp70 Car Led Headlight Kit 9005 H4 H11 H7 For Automobile/motorcycle - Buy Led Car Headlight 55w 6600lm,Xhp70 Car Led Headlight Kit,L7 Led Car Headlight 55w 6600lm Product on Alibaba.com
Tahmini Teslimat Zamanı
Saygılar,selamlar
runstreet 1 seneyi aştı,kullanıyorum gayette memnunum,benim ampuller h4 birde,bu tip modifikasyonlarda en az verim alınacak tip olduğu söyleniyor.Standart ampul,merceksiz çin zenon,mercekli çin zenon ve osram nb plus kullandım sırayla,1 nb 2 bunlar gelir aydınlatmada kullandıklarım arasında,nbb lerin de ömrü 3 ay sürmedi.Odaklanması standart ampule göre kötü sayılmaz,sadece biraz daha önde ışık,kenarlardan biraz kayıp var.
Mercekli H7 farlarım için araştırma yaparken arkadaşlar önermişti bu konuyu. Okudum okudum, gittim alakasız bir led takımı aldım. Zamanım dardı, markaya güvenipte Photon 5400 Lümen DRL özellikli led ampüllerden almıştım. Tavsiye etmiyorum. Geceleri kör gibi görüyordum. Xenon kite geçiş yaptım, gündüze döndü gecelerim. :)
corsa C uzunlar icin tavsiyeniz nedir?
Konu içerisin biraz geriye gittim ama bulamadım.
Aranızda Leon MK3 sisler için led deneyen oldu mu?
Aracım led paket fakat sislerim sarı, beraber yandıkların melez bir görüntü çıkıyor ortaya. (Dönüşe duyarlı sisler ve Uzunlar ile birlikte yanan sisler Vagcom ile açıldı)
Arıza ışığı yaktırmayacak, insanlardan da laf yemeyeceğim led sis önerilerinize açığım.
Teşekkürler,
H4 icin led ampul tecrube eden oldumu. ***** tek ampul oldugundan kisalarda iken goz almamasi lazim
türkiyede satılan led ampüllere hiç girmeyin arkadaşlar alayı cob led.. görüntüleri hiç iyi değil..
Ben h4 u punto icin dusundum simsek etkisinden dolayi yoksa suan philips extreme var gayet guzel aydinlatiyor aslinda sellektorude guzel ama bir beyaz simsek degil. Punto forumunda aksesuarcu sponsor olmus paylasmis cree led niken marka olarak ama far cizgisini begenmedim. Kisalar normal gibi ama uzun yapinca sanki uzaya bakiyormus gibi geldi bana. Uzun yolda lazim olunca is yapmaz gibi geldi. Birde bunlarin kisa performansi nasil. Halojen gibi duzgun cizgisi varmi. Yolda patladi hemen sariyi takabiliyoruz sanirim
varda türkiyede yoktur o modeller ..
Oyle olsunda yurtdisindan alinir zaten abi.
Arkadaşlar H1 ve H3 olmak üzere önerebileceğiniz güvenilir çabuk bozulmayan mümkünse 4300 yada 5000 kelvin değerlerinde Led ampul var mı?
Ben bunları buldum ama 6000K değerinde. Creee XML2 yazıyor ama güvenilir mi bilmiyorum.
X7 H3-6000K-A 40W 3600LM LED Car Headlight Car LED Bulb
Bir de bu var
S7 H3-6000K-A 30W 3200LM LED Car Headlight Car LED Bulb
Yapı olarak hangisi daha avantajlı pasif soğutma olan mı fanlı olan mı?
şu ilk h7 olan cree xlm demiş ama resimdeki ledler lumileds .. ikincisi zaten sayfa açılır açılmaz resimde bakar bakmaz cob led dedim kapattım...
H1 ve H3 olarak önerebileceğiniz ürünlerin linki varsa çok makbule geçer. Fiyat olarak ucuz olsun derdinde değilim sağlam olsun yolda bırakmasın yeter.
Bunlar nasıl?
H1 Led Xenon Far Zenon Power Cree Led Soğutmalı Şimşek Etkili - n11.com
lumileds aldık arkadaşın astra ya çok memnun kaldık.. tavsiye ederim.
LED Light Bulb White 6000K H8/H11/H16 Fog Lamp Headlight H8 Canbus No Error LED Headlight Kit Lumileds 45W 9000lm Car Headlight-in Car Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
ikinci sette bunu çok met ediyorlar bende alıcam henüz alamadım p70
1set H4 9003 HB2 H/L 6600lm 110W P70 Cree XHP 70 chips Car LED Headlight Kit H7 H9 H11 9005 HB3 9006 HB4 HB5 9012 H13-in Car Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
aksarayda ismini vermiyim bir tuningçiden 1 ay önce kısalara h1 led xenon aldım. farlar mercekli. gunduz montajı yapıldı, montaj dediğim ampulun arkasındaki sişman zamazingo farın içine tam girmediğinden japonla yapıstırdı eleman. neyse yaktım baktım mis yanıyo keyfim yerinde ayrıldım ordan, 3 saat sonra hava karardı 1 metre otesini göremediğimi fark edince aldıgıma pişman oldum. 2 sene garanti vermesıne guvenerek aldım ama aydınlatma facia. basıma gelen size ders olsun.
ben bunları söküp h7 uzunlara uydurmayı deniycem, yerine xenon takıcam.
Türkiyedeki ürünler çinlinin 5 dolara 10 dolara sattığı ürünler burda 200-300 tl ye millete satıyorlar hepsi ikinci üçüncü kalite ürünler.. bunu defalarca dedik yazdık çizdik burda.. yurtdışından getiremiyorsanızki kaliteli led kitler yurtdışında bile 70 dolardan 80 dolardan başlar .. türkiyeden led kit almayın tavsiyem xenon takın daha iyi.. gerçi xenonunda kalitelisi yok oda ayrı bir şey.. üçüncü kalite balastlar ve ampüller ama olsun ledden daha iyi ışık vericeği kesin.
Araştırabildiğim kadarıyla xhp50 led kullanan kitlerde H1 ve H3 olarak 6000K oluyor. Benim istediğim orjinal renk olan 4300 yada en fazla 5000K. Oda xhp70lerde var lümen değeri de fazla ama bu seferde H1 ve H3 yok :(
Şimdi Cree, lumileds ve cob ledler arasında nasıl farklar var? Cree olanlar sanırım en çok tercih edilen ve en verimli olanlar. Peki lumileds ile cop lar nasıl?
ben bu ledleri direkt sök tak sanıyordum. bununda xenon gibi balast gibi aparatı varmış birde yine far arkasını kesmek gerekiyor oturmadığından. sarıya devam edelim biz:) zaten bayağı maliyetliymiş. ileride orjinal bi xenonlu arabamız olursa o ozaman zevkine varırız artık :)
Fiesta mk7 araca niken h7 led far taktırmıştık 3 ay önce 2 ayda cortladı aldıgımız yerle görüştük yenisini aldık fakat yinede sonuç hüsran. Tahmini Teslimat Zamanı bu üründen tavsiye ettiler bugün siparişini verdik bakalım hayırlısıyla gelsin videosunu paylaşırım, toyota yaris mk1 h4 tavsiyeniz varmı ?