Opt7 nin ürünü güzelmiş.. beğendim..
Opt7 nin ürünü güzelmiş.. beğendim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hiç peugeot 207 Ye uygulayan veya alan oldu mu ? Ben farların içinin genişliğini veya h kaç olduğunu dahi bilmiyorum ona göre sipariş geçeyim![]()
aliexpress de satılan cob led drl lerin esnek olanları,şekilleri farklı olanları var.benim merak ettiğim bu cob ledi kendi istediğimiz ölçü ve şekillerde yaptırabilirmiyiz,normal mantar led gibi .alttaki benzer şekiller,yapan eden varmı
![]()
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum...
lede desen veren modifikasyon yapan yerler var ama onlar cob yada smd tarzı ledlerle yapmıyorlar orjinal güncel passat bmw mercedeslerin farlarının içindede bulunan yeni nesil strip ledlerle şekil veriyorlar arka far kapağını açıp.. yada birinci kalite cree ledlerle nakış işler gibi tane tane şekil veriyorlar nasıl isterseniz..
yurtdışında bu işi yapan yerler var daha geçen gün youtube da izlemişdim bir subaru birde posrche 911 e yapdılar.. 156 da arka farın alt çizgisini komple yapıyorlar far birebir yeni 2015 passatlara çok benzeiyor ve çok yakışıklı duruyor arabayıda nerden baksan bir 10 yaş gençleştiriyor görsellik olarak.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bu arada lede desen veren yerler varken yurt dışı kafasıyla konuşdum tr de bu işi yapan varmı bilmiyorum.. genelde bizdeki far modifikasyonu ön farın içine yer verse drl yapmak angel halka yapmak mercek takmakdan öteye geçmiyor..
aynen öyle,dışarda prof yapanda iyi paralara satıyordu en son araştırdığımda,audi tarzı yeni moda olduğunda vatandaşın biri hyundai i30 a yapmıştı yanlış hatırlamıyosam,sizin bahsettiğiniz gibi bişey,iyi paralarada satıyodu.bunla uğraşçak bi deli tabelacı falan bulmak lazım![]()
alttaki strip ledlerin içini hiç inceleyen oldumu,ben inceledim.ilk çıktıklarında aliexprseden almıştım,takarken fazla esnettim sanırım hat koptu.dışındaki slikon parçayı kesip içdeki şeridi çıkarttım,içinden çıkan şerit ledde yanyana 2 led var ama o kadar ufaklar ki,3528 tek ledin olduğu alnda 4 adet minik led var,hatta şeridin genişliği çok daha dar zatenışığın tek parça gözükmesi o yüzden.yerli yabncı sitelerde çok araştırdım satın alıyım, aynı işi görsün diye o ebatlarda şerit led hiç rastlamadım.
alttaki strip ledlerin içini hiç inceleyen oldumu,ben inceledim.ilk çıktıklarında aliexprseden almıştım,takarken fazla esnettim sanırım hat koptu.dışındaki slikon parçayı kesip içdeki şeridi çıkarttım,içinden çıkan şerit ledde yanyana 2 led var ama o kadar ufaklar ki,3528 tek ledin olduğu alnda 4 adet minik led var,hatta şeridin genişliği çok daha dar zatenışığın tek parça gözükmesi o yüzden.yerli yabncı sitelerde çok araştırdım satın alıyım, aynı işi görsün diye o ebatlarda şerit led hiç rastlamadım.
http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1_QaZK...n-VW-JETTA.jpg
alttaki var mesela,benim bahsettiğim buydu.sadce hyundai için var sanırım .ebay fiyatı 300 dolar
http://www.youtube.com/watch?v=cyR4u9d9KrY
Linki unutmuşuz
https://www.youtube.com/watch?v=GUquNdJ0O5M
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)