Golf 7,5 highline donanımlarda orijinal hangi ampül donanım kullanılıyor bilgin varmı kardeşim?
Printable View
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
DIC 2Pcs H7 4 Sides LED COB Light Bulb 100W 6500K 10000lm CANBUS Headlight Bulbs 360 Degree Automobile Auto LED Car Headlamps-in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Hatta daha iyi bir satıcıda da vardı da bulamadım. Gece uçuşunda görmüştüm.
Tahmini Teslimat Zamanı
ben bundan kullanıyorum. bi nebze çizgisi var aydınlatması iyi göz almıyor xenon gibi
Okadarini bilemiyorum uyumluluğu sizin araştırmanız gerekli.benim araç punto direkt uydu mesela h4
Bunlarda ampul tipi yok hocam.Merceğin içinde sabit led var.İç ayna yapısı o lede göre yapılmış.Xenon yada halojen ampul gibi arkadan söküp takamıyorsun.Bi-led Qashqai aracımız var o da aynı şekil...
Alttaki ilanı incelersen fikir verebilir.
Tahmini Teslimat Zamanı
low beam fotosu güzel de high beam biraz abuk çıkmış.
@akko en dandik ledden var bende 1 sene oldu haftaiçi her gün fiks kullanıyorum haftasonu da keza gidiş geliş ortama 2 saatten 720saat olur. ömrü 60000 saat olunca pek düşünmüyorsun.
@_opeth sende de biled var sanırım abi. Sizinki orjinal mi sonradan mı eklettiniz acaba?
yok ben kötü örneklerdenim merceksiz kullananlardan :D
aynen muayeneden geçiyor. ya galiba benimkiler göz alıyor sanırım. H4 ampül kullananlarda pek sorun olmuyor. iyi bir örnek değilim biliyorum da kocaman sedan araca yol vermeyen görmeyenler yüzünden biraz kullanmaya çalışıyorum.
Temmuz 2017 dolusundan sonra kasko da yaptıramaz hale geldim. Şeytan kulağına kurşun 2018 vukuatsız geçti neyseki
AliExpress ten bu ledi aldım. 13600 lümen csp led. Golf 6 mercekli far da kullanacağım taktıktan sonra durumu burdan paylaşırım
[IMG]r5QYoN]https://i.hizliresim.com/r5QYoN.jpg[/url][/IMG]
Şu an niken kullanıyorum bu aldıklarımı haftasonu taktıracağım.Aradaki farkı ve bunun aydınlatmasını mutlaka paylaşırım.Aldığım ürünün linki;
CNSUNNYLIGHT Super Bright LED Car Headlight H7 H11/H8 9005/HB3 9006/HB4 9012 D1/D2/D3/D4 H4 H13 45W 6800Lm/Bulb 6000K Pure White-in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
stoplar içinde led var mı ?
stoplara ben şunu aldım
Tahmini Teslimat Zamanı
hatta sinyallere de uygulayabilirim gibi gözüküyor deneme amaçlı taktım hızlı kırpıştırma filan yapmadı. Hatta bu ampullerden biri frene basınca daha fazla parlamıyordu bozulduğunu söyleyerek yenisini istedim tek gönderdiler.
Linkteki 3 renk sarı beyaz kırmızı alıp taktıysanız bi videosu var mi
Golf 6 için @SinanAdalı abi led sinyal ampulü almıştı. Çok güzeldi öneririm abi @_opeth
Bu led iyi guzel de,sıslere ve merceksız farlara takanlar ınanılmaz goz alıyor.
Ozelıkle far tasından cok dızensız yansıma yapıyor. Karsıdan gelenlere buyuk zulm resmen....
Biraz dusunceli olsak keske.... Gercı merceksız goz almayan ledler de var ama cok nadır.
Farınıza karsıdan bakmayın,baska bır aracın ıcıne oturup bakın,eger sız rahatsanız karsıdan gelende rahat olucaktır:icon_tup:
Aynı fikirdeyim merceksiz kullananların geneli ciddi manada göz alıyor. Önceleri merceksiz xenon takanlar vardı tam o devir kapandı derken şimdi de ledler çıktı. Mercek olmadan göz almayan bi kaç far gördüm ama dediğim gibi geneli karşıdan gelenin gözünü alıyor maalesef.
Burada yapan onlarca arkadas var,aracınızın karsısına gecın(30mt uzaga),yere cokerek bakın. Sonrası vıcdanıza kalmış....
Aldığım ledlerin linkini bırakayım. Ben çok memnunum.
2pcs Red High Power Max 20W CRE'E LED 7443 T20 7444NA LED Bulbs For Turn Signal Lights, Tail Lights, Brake Lights, Brilliant Red-in Signal Lamp from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
@SinanAdalı teşekkürler abi, bir de farlarda philips in hangi model ledini kullanıyordun abi? Lumiled diye arattığımda bir model çıkmıyor :D
https://s3.eksiup.com/0cab934c0204.jpg
https://s3.eksiup.com/fdabeec1b710.jpg
@R.S.C anlaşılıyor mu bilemedim ama şu haliyle 3. stop lambasından daha parlak oldu.
Haftasonu saatlik araba kiralama yaptım Clio aldım arabada led far varmış meğer, tünelde beyaz renk ve xenon gibi selektörden anladım. Onlarda kullanılan ampul neyse bakıp aynısından atıyorum standart bir clioya taksak çalışıyor mu yoksa tadilat vs gerekiyor mu? Konuya bodoslama daldım biraz ama. Fabrikasyon olarak görünce uzun ömürlülük anlamında sorun olmaz diye düşündüm, çok pahalı da olmaz heralde
Geçen günlerde AliExpress ten sipariş verdiğim ledler gelmişti. Dün taktırdım. Şu an fiyatı 60 dolar ucuz bir ürün değil yani çok büyük beklentilerle almıştım yorumlardaki fotoğraflarda da aydınlatması çok iyiydi. Golf 6 mercekli farda sonuç maalesef hüsran oldu. Öncesinde niken evo serisi kullanıyodum eski nesil cob led teknolojisi vardı. Yeni aldıklarımın aydınlatma olarak hiçbir farkı yok. Sonuç olarak şunu anladım ki mercekli far da led kullanarak iyi bir aydınlatma sağlamak mümkün değil tecrübe ederek öğrenmiş olduk. Bu arada montajda hata olduğunu sanmıyorum led lerin yönü yanlara bakıyo yani dik yönlü takıldı.