Bende aracımda niken in h1 ledini kullanıyordum daha sonra yeni çıkan modelini aldım geçenlerde ama aydınlatmasından memnun değilim. Mercek var aracımda h1 olarak ne önerirsiniz? Yada hiç led e bulaşmayıp night breaker falan mı taksam?
Bende aracımda niken in h1 ledini kullanıyordum daha sonra yeni çıkan modelini aldım geçenlerde ama aydınlatmasından memnun değilim. Mercek var aracımda h1 olarak ne önerirsiniz? Yada hiç led e bulaşmayıp night breaker falan mı taksam?
https://m.n11.com/philips-led-xenon-...sik-P284020722
Orijinal Philips bu. Ancak 1 yıl önce 400 tlye almıştım şimdi fiyatı çok yükselmiş
Tekrar konu açmayım bilgilendirirseniz sevinirim. Aracımda mercek var niken marka led kullanıyordum (h1) teki bozulunca yenisini aldım fakat performansı yağışlı havalarda neredeyse yok gibi.. Dün söküp yine H1 iyi bir marka olmayan xenon la değiştirdim aydınlatma fark etti tabi ama sanırım aldığım ürünün ampülleri sorunlu çünkü 6000k almama rağmen yeşile dönük bir aydınlatması var ve ledden sonra hiçde güzel olmadı.. Sizden tavsiyem xenonları da söküp normal halojen ampül mü almalı? Tabi standart olanlardan değilde önereceğiniz bir marka var mı? Yada başka ne tür bir çözüm önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba
Aracım polo 6c kasa. Gti far takımı aldım, bildiğiniz gibi mercekli. D2s yuvalı dedi ve photon xenon takımı takmıştım ama takan arkadaşlar sağolsun kabloların vs içinden geçmişti. Yanıp sönüyordu farlar vs dellenip çıkarttırdım monza led ampüllerden taktırdım şimdilik. Performansı vasat tabi geçici olarak taktırdım. Led ampül olarak ne önerirsiniz? Aydınlatma performansı iyi olsun istiyorum mercekte olduğundan dolayı, güzel bir ampül koymak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: YHKOMS Canbus Car Headlight LED H4 H7 3000K 4300K 6500K 8000K LED Bulb H11 H8 H1 H3 9005 9006 880 881 H27 Auto Fog Light Lamp -in Car Headlight Bulbs(LED) from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Şu ürün çok ucuz ve geri bildirimdeki bir fotoğrafa baktım inanılmaz gözüküyor ama gerçek midir merak ettim açıkçasıalan varmı bundan daha önce?
Konu akko tarafından (06-12-2018 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
En iyi led bile xenona gore uretilen mercekte iyi performans vermiyor. İlla led diye israr ederseniz iki tarafli degilde 4 tarafinda da led olan ampuller var alibabada onlar daha iyi is gorur.
Xenondan, takan arkadaşlar yüzünden nefret ettim. Görüntü açısı iyiydi ama sürekli kabloların sıkıntı yaşatması canımı sıktı. Bildiğiniz gibi silecek motorunu yakan bile var bu sebepten dolayı. Araç polo ve dizel olduğu için kaput içi dar, xenon balastı için yer sıkıntısı olmuştu vs. vs. bu sebepten led istiyorum. Zaten orijinal bi-xenon gibi görüntüyü yakalamam çok zor. bana sarı halojenden daha iyi görüntü versin yeter açıkçasıöneri için ayrıca teşekkür ederim.
bu LED ampullerden kimse ne ışık kalitesi ne aydınlatma ne de gündüz performansı olarak memnun değil, neden ısrar ediyoruz? bunu gerçekten bilmediğimden soruyorum yani Xenon la neredeyse ayı paralara çıkıyor,, neden LEd tercih ediyoruz? ben de araştırıyorum LED e mi geçsem diye ama hiç olumlu yorumlar almıyorum...
açıkçası mercek varsa led kullanımını destekliyorum. Özellikle H serisi halojen merceklere xenon takılırsa bir süre sonra mercek arkası kararıp mercek işlevini yitirebiliyor. Ondan dolayı yüksek performans için led iyidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)