@yavuz
bende lux metre var
sen ışık gücünü nasıl ölçüyorsun? varmı bir yöntemin-taktiğin?
uzaklığı işin içine katıyormusun? ve açıyı?
![]()
@yavuz
bende lux metre var
sen ışık gücünü nasıl ölçüyorsun? varmı bir yöntemin-taktiğin?
uzaklığı işin içine katıyormusun? ve açıyı?
![]()
Led firması çok ama led çeşidi belli..
Smd led var .. bunlar genelde araba içi tavsiye ediliyor yada sinyallerde geri ışığında falan.. kısaca uzun süreli ışımalara uygun değil..
Cob lerde var.. bunlarda smd nin bir üstü...
ama esas kısa uzun sis farı gibi temel aydınlatma için Cree ve luxion firmasının ürettiği lumileds Philips lisanslı ledler kullanılıyor..
Cree büyük bir firma yüzlerce çeşit ledi var ama araç aydınlatmada kullanılan chipsetleri 3-5 tane..
Luxeon lumileds zaten tek tip..
bunun dışında sektörde bulunan alternatif markalar var ama onlar kendilerine kendi alet edavatlarına genelde üretim yapıyorlar piyasaya fazla üretimleri yok misal samsung,sony v.b..
yani ana aydınlatma kısalar ve uzunlar .. Cree ve lumileds etrafında dönüyor diğerlerine bakmayın bile..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
mutanta taktık. çok güzel oldu. fakat aklıma 2 şey takıldı.
1. muayene de sıkıntı olur mu?
2. arabayı çalıştırınca( selektör atmadan ve ya uzunları yakmadan) (ilk çalıştırmada) çakar varmış gibi çakıyor ondan sonra kendiliğinden bir daha çakmıyor. sıkıntı yaratır mı
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
benim gündüz ve park ledlerimde birkaç çakmaadan sonra kendine geliyor. Bu arada benim farın içinde uzunlar için oldukça büyük alan var. Yakın zamanda daha kaliteli bir led takacağım
şu yıldırım efekti olayını bende istiyorum ama hangisini tercih etmek lazım ? güzel aydınlatsın.
birde normal ampullerden farklı akım çekiyor diyorsunuz. arıza lambası yakmıyormu o zaman ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
muayenede xenon yasak lede dair herhangi bir şey yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim led daha gelmedi yavuz dan haber bekliyorum. Ama bi arkadaşımın sonradan takılan makyajlı kasa farlarındaki angel lar ve arka farlar aracı calıstırırken hepsi çakar gibi cakıp sonuyo LCM ile uyumsuzluk var yurt dışından LCM3 getirttiler ama daha monte edilmedi bilgi veririm sana. Muayene hakkında hiç bilgim yok.
Soyle bir model buldum. Digerlerinden biraz farkli sanirim.Canbus'lı 40w 8000lm.Cob teknolojisi ile uretilmis 50.000 saat calisma garantisi varmis.
Sizce nasil ? is yapar mi?
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
sarı s3'e temin eden arkadaştan rica etsek nerden aldığının linkini konuya yazsa acaba bizlerde faydalansak?Zira hepsi birbirine benziyor boşuna harcamamış oluruz kötü birşey alıpta.
Yavuz bey,
Bu ürünü denediniz mi? Genel fikrinizi merak ediyorum?
http://www.aliexpress.com/item/1-Set...971079111.html
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
teknik kısımlar tamamen yalan ancak bu resimdekinin aynısından denedim ve en başarılı modellerden bir tanesi . tavsiye ederim.. Abi daha önce de yazdım, üretici, çeşit, model çok fazla olduğu için hangisini yazayım. ayrıca ben ebaydeki hemen hemen bütün ürünleri aldım, illa link istiyorsanuz ebayda karşınıza çıkan birtanesini alın ama test etmeden şu ürün güzel diyemem.. aynı linkten satın alıyorum 2. aldığım farklı geliyor buna yapacak birşey yok .
Çok benzeyen bir ürün denedim çok hoşuma gitmedi diye hatırlıyorm ama aynısı olmayabilir.. Bazen led kısmı aynı oluyor sürücü farklı oluyor..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
@yavuz364 tesekkur ederim aliyorum o zaman bundan.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)