Merhabalar
Aracim icin H8/H11 tipinde led ampul aramaktayim. Kullanip memnun olan , şu urunu al diyebileceginiz bir link var mı?
Merhabalar
Aracim icin H8/H11 tipinde led ampul aramaktayim. Kullanip memnun olan , şu urunu al diyebileceginiz bir link var mı?
bende aracımdaki xenonları edip lede geçmek istiyorum tavsiye edebilceğiniz ürün var mı
octavia sis farları için bu üründen düşünüyorum sizce nasıldır ? kullanan var mıdır ?
Parlama olmadan yolda daha parlak ışık ve Karşıdan gelen sürücünün gözünü almasını engelleyen tasarım gibi iddiaları var
Link
önceki sayfalarda yazıldı bolcana model
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Konuyu bi noktaya kadar okuyabıldım işin peşini bırakmayanlar sanırım güzel ürünlere nokta atışı yaptılar. Marea aracımda halojenlerın cok zayıf aydınlatması üzerine tr den 8000 Lümen uzun ve kısalar için ıkı takım led aldım ama cok üzün sürmedi sefasını sürmem aydınlatma gercektne güzel olmuştu ama ömrü kısa oldu ıkı kere sag bir kere de sol kısa led bozulunca mecburen kısalarda xenon a dönüş yaptım aydınlatma led e nazaran zayıfladı ledin uzunlardaki şimsek etkisi gercektn cok keyifli ama kısalarda fanlı modeldi kullandıgım resmen aac fan acmıs gibi ses yapıyordu patlayınca yapacak bişey de kalmadı. Bir daha led alırsam sanırım yurtdısından xhp-50 led alıcam bu arada xenon gibi led de yagmurlu havalarda ve siyah asvaltta vasat duruma düşüyor. Halojen led ve xenon aydınlatma farklarını görme açısından bi video hazırlamıştım merak edenlere belki yardımı olur @darkmoon üstadım cok faydalı bi konu sizinde emegınızın çok oldugunu gördum ayrıca teşekkürler.
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
2 adet All In One C6 Araba Led Far H1 H3 H7 H9 H11 H4 H13 9004 9005 9006 9007 880 72 w 7600lm 6000 K LED Araba Ampul Oto far
2 pcs All In One C6 Car Led Headlight H1 H3 H7 H9 H11 H4 H13 9004 9005 9006 9007 880 72w 7600lm 6000K LED Car Bulb Auto Headlamp-in Headlight Bulbs from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Kisalar icin bunlardan dusunuyorum ne dersiniz? Uzunlarda da xenon var yalniz memnun degilim lede gecmek icin ne gibi seyler yapmam lazim
Arkadaşlar motorsiklete xenon takacağım öneri verirmisiniz ? Uzun kısa ikiside holojen mercek bu arada. Max 35w 5000k (ilk tercihim) en kötü 6000k ve min amperde çalışan bir kit h1 ve h3 olarak . Max 4-5 amper cekmeli çünkü akü 10 amper. Elimizdeki aküde çip olmasın sonra@darkmoon özelikle Konuya bekleniyorsunuz
![]()
Konu rebel tarafından (22-08-2017 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Muayeneye gidicem yakın zamanda uzunlarda niken led ampül var kısalar mercek ve xenon var. Xenonları sokup normal ampül takıcam peki uzunlardaki led muayeneden geçer mi?
Hazır konu varken sizlerden bilgi alayım.407 aracım da bulunan far ampullerinden uzun yolda hiç verim alamıyorum.Önümü göremiyorum desem yeridir.Önerebileceğiniz görüş açısını kaliteli hale getirebilmem için nasıl bir ampul almalıyım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)