User Tag List

Sayfa 20/46 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
867 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Araç kamerası hakkında sorularınızı cevaplıyorum

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @intertech Aykut sağolasın, bilgine sağlık

Eye sight'ta malesef o taralı alan dahil herhangi birşey yapıştırılmasına izin verilmiyor. Hatta sana şöyle söyleyeyim, eye sight kameralarına dokunamıyorsun ve temizlik yapamıyorsun.
    Camın sağından ve solundan sadece 20-30cm arası izin verilen pay var. Sol üst köşeye kamera koyarsam benim görüş açım kapanabilir. Sağ üst köşe veya sağ alt köşe kamera için uygun gözüküyor. Sabah benim kameranın olduğu yerin fotoğrafını çekip burada paylaşacaktım unuttum. Aiptek aslında küçük ama vantuzlu zımbırtı yüzünden çok yer kaplıyor. O yüzden de cama yapıştırmayı tercih etmem lazım.

Senin incelemelerini bir gözden geçireyim ona göre karar vereyim.

P.S: Bende facebook hesabı yok o yüzden web sitene bir mail grubu bildirimi ayarlarsan benim gibiler için daha verimli olur. Birazdan youtube kanalına da üye olacağım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @intertech A119'da kapasitörlü batarya mı var ? Yoksa A119C diye bir modeli mi beklemek lazım. Bunun merceği sağa sola dönebildiği için benim işimi görebileceğe benziyor

intertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eye sight'ta malesef o taralı alan dahil herhangi birşey yapıştırılmasına izin verilmiyor. Hatta sana şöyle söyleyeyim, eye sight kameralarına dokunamıyorsun ve temizlik yapamıyorsun.
    Camın sağından ve solundan sadece 20-30cm arası izin verilen pay var. Sol üst köşeye kamera koyarsam benim görüş açım kapanabilir. Sağ üst köşe veya sağ alt köşe kamera için uygun gözüküyor. Sabah benim kameranın olduğu yerin fotoğrafını çekip burada paylaşacaktım unuttum. Aiptek aslında küçük ama vantuzlu zımbırtı yüzünden çok yer kaplıyor. O yüzden de cama yapıştırmayı tercih etmem lazım.

P.S: Bende facebook hesabı yok o yüzden web sitene bir mail grubu bildirimi ayarlarsan benim gibiler için daha verimli olur. Birazdan youtube kanalına da üye olacağım
    @intertech A119'da kapasitörlü batarya mı var ? Yoksa A119C diye bir modeli mi beklemek lazım. Bunun merceği sağa sola dönebildiği için benim işimi görebileceğe benziyor
    A119 standart olarak kapasitörlü. Pilli modelini üretmediler. Bu seferde A119 ve A119 GPS diye ayırdılar. Kamerayı ortaya takamayacaksanız tek çare A119 olacaktır. Sizin de dediğiniz gibi sağa sola dönebilen yapıştırılabilir tek kamera şuanda A119 modeli. 2 güne kadar yayınlayacağım. Buradan da duyururum incelemeyi.

Mail gönderimi konusunda sıkıntılar olduğu için mail grubu oluşturamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı intertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A119 standart olarak kapasitörlü. Pilli modelini üretmediler. Bu seferde A119 ve A119 GPS diye ayırdılar. Kamerayı ortaya takamayacaksanız tek çare A119 olacaktır. Sizin de dediğiniz gibi sağa sola dönebilen yapıştırılabilir tek kamera şuanda A119 modeli. 2 güne kadar yayınlayacağım. Buradan da duyururum incelemeyi.

Mail gönderimi konusunda sıkıntılar olduğu için mail grubu oluşturamıyorum
    Tekrar teşekkür ederim Senin incelemenin ardından kararımı vereceğim. 2 gün daha sabretmek lazım

P.S : Youtube kanalına abone oldum Sen video upload ettikçe bende girer web sayfana bakarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar teşekkür ederim Senin incelemenin ardından kararımı vereceğim. 2 gün daha sabretmek lazım

P.S : Youtube kanalına abone oldum Sen video upload ettikçe bende girer web sayfana bakarım
    Bende A119 GPS almayı planlıyorum yeni araba ile Kasım gibi..... Sağlam bir indirim kuponu olursa daha önce de alabilirim. Sigorta kutusuna bağlamak için gerekli kabloları da aynı anda sipariş etmek isterim. Ama kablo türlerini bilmiyorum arabaya uygun olacak.
    Okumadan imzalamam.....

MyMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende A119 GPS almayı planlıyorum yeni araba ile Kasım gibi..... Sağlam bir indirim kuponu olursa daha önce de alabilirim. Sigorta kutusuna bağlamak için gerekli kabloları da aynı anda sipariş etmek isterim. Ama kablo türlerini bilmiyorum arabaya uygun olacak.
    Bu kablo işini yapabilicek düzgün bir elektrikçi var mı anadolu yakasında? Kablolar sanırım araçta araca değişiyordur?? ben 118 almıştım öyle duruyor kutusunda. ondan önce de xiaomi yi almıştım. oda bekliyor
    TEAM PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MyMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kablo işini yapabilicek düzgün bir elektrikçi var mı anadolu yakasında? Kablolar sanırım araçta araca değişiyordur?? ben 118 almıştım öyle duruyor kutusunda. ondan önce de xiaomi yi almıştım. oda bekliyor
    Ben hem çakmak adaptörünü kullanıyorum, yanlış iş mi yapıyorum ? Bu A119'da çakmak adaptörü yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hem çakmak adaptörünü kullanıyorum, yanlış iş mi yapıyorum ? Bu A119'da çakmak adaptörü yok mu?
    Çakmak adaptörü en kolay çözüm ama sök-tak, kabloların gizlenip-gizlenememesi sıkıntı. En güzeli-temizi power kablosunu araba marşa basarken elektriğin kesilmediği bir sigortaya bağlamak.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çakmak adaptörü en kolay çözüm ama sök-tak, kabloların gizlenip-gizlenememesi sıkıntı. En güzeli-temizi power kablosunu araba marşa basarken elektriğin kesilmediği bir sigortaya bağlamak.
    Bende bir kaç tane çakmak girişi var o yüzden sök tak hiç yapmıyorum. Ben yine klasik usul takılayım. Otomobilde 50bin tane elektonik var şimdi gidip durduk yere birine kabloları kurcalatmamam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir kaç tane çakmak girişi var o yüzden sök tak hiç yapmıyorum. Ben yine klasik usul takılayım. Otomobilde 50bin tane elektonik var şimdi gidip durduk yere birine kabloları kurcalatmamam
    Bence çakmaklıkta marş basarken enerji gidip geliyor mu bak. Sonuçta enerji kesiliyorsa kameraya 1 sn enerji gidecek (marştan önce), sonra kesilecek (marş esnası), sonra yine gelecek (araba çalışınca). Olumsuz etkilenmesin kamera. Adaptörlerin üzerinde falan led lamba oluyor, marşa basarken bak bakalım ışık sönüp yanıyor mu...... En kolay teşhis yöntemi
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence çakmaklıkta marş basarken enerji gidip geliyor mu bak. Sonuçta enerji kesiliyorsa kameraya 1 sn enerji gidecek (marştan önce), sonra kesilecek (marş esnası), sonra yine gelecek (araba çalışınca). Olumsuz etkilenmesin kamera. Adaptörlerin üzerinde falan led lamba oluyor, marşa basarken bak bakalım ışık sönüp yanıyor mu...... En kolay teşhis yöntemi
    Enerji gidip geliyor da bugüne kadar kameraya daha birşey olmadı. Olursa da artık zaten ekmeğini yedim, at çöpe

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracinizin sigorta tipine uygun fuse tab holder alirsaniz, hic kesme bicme yapmadan kendiniz takabilirsiniz. Hem de cakmaklik girisini mesgul etmemis olursunuz.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A118 indirimi hala devam ediyor. Almayı düşünenler kaçırmasın. Son 6 stok. 37.29 dolar. A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR-43.39 and Free Shipping| GearBest.com

GPS'li modeli 86 dolara alınabiliyor. Cihaz yeni çıktığı için uzun süre daha bu fiyat aralığından satılacaktır diye düşünüyorum.

Alıntı MyMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kablolama çok basit aslında. Yazımı okumanızı tavsiye ederim. Arac Kamerası Montajı | Arac Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

En güvenli yöntem odur. A119'un çift çıkıştı şarj adaptörü mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mesaj kutunuz dolmuş. A119 GPS modelinin incelemesini bitirdim. İncelemeye ulaşabileceğiniz link; A119 Arac Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac Kamerası Rehberi/Tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesaj kutunuz dolmuş. A119 GPS modelinin incelemesini bitirdim. İncelemeye ulaşabileceğiniz link; A119 Arac Kamerası Detaylı İncelemesi | Arac Kamerası Rehberi/Tavsiyesi
    Tşk.
    Kayıt süresi tablosunda aynı kayıt özelliği için değişik süreler yazılmış. Herhalde ufak bir hata olmuş. Önemli değil ama yazayım dedim.

1080p 60 FPS 3 saat 13 dakika, 1080p 60 FPS 6 saat 14 dakika,
    1080p 60 FPS 4 saat 19 dakika, 1080p 60 FPS 8 saat 16 dakika,

Bir de GPS kaydımız var ama gerçekten hızlıyız diyelim. Bunu göstermemek için sadece video olarak görüntüleri verebiliyor muyuz? Yoksa GPS kaydımız da varsa video altında her koşulda görünüyor mu?

Kamerayı/arabayı çalıştırdığımızda, arabayı stop edene kadar bunu tek bir dosya olarak mı kayıt ediyor?
    Hafıza kartı dolunca (bu dolma olayı araba yolda giderken de olabilir elbette) otomatik olarak en eski videoyu siliyor mu?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tşk.
    Kayıt süresi tablosunda aynı kayıt özelliği için değişik süreler yazılmış. Herhalde ufak bir hata olmuş. Önemli değil ama yazayım dedim.

1080p 60 FPS 4 saat 19 dakika, 1080p 60 FPS 8 saat 16 dakika,

Bir de GPS kaydımız var ama gerçekten hızlıyız diyelim. Bunu göstermemek için sadece video olarak görüntüleri verebiliyor muyuz? Yoksa GPS kaydımız da varsa video altında her koşulda görünüyor mu?

Kamerayı/arabayı çalıştırdığımızda, arabayı stop edene kadar bunu tek bir dosya olarak mı kayıt ediyor?
    Hafıza kartı dolunca (bu dolma olayı araba yolda giderken de olabilir elbette) otomatik olarak en eski videoyu siliyor mu?
    1080p 30 FPS 4 saat 19 dakika, 1080p 30 FPS 8 saat 16 dakika, şeklinde yazacağıma değiştirmeyi unutşum. Teşekkür ediyorum. Şimdi düzelttim.

Kameranın ayarlarında hızı video üzerine yazdırma veya yazdır diye seçenek mevcut. Hız yazdırma eğer kapalıysa ekrana yazmaz.

İsterseniz tek dosya isterseniz partlar halinde yapar. Yüksek çözünürlüklü bütün bir videoyu kesip biçmek çok zor olacağı için en ideal çekim 3 dakikalık partlar halinde olmasıdır. Kart dolunca eski kayıtların üzerine yazmaya başlar. Eğer g-sensör darbe algıladıysa ayrı klasöre kopyalar ve silinmez. Aynı şekilde acil durum tuşu kullanıldıysa ayrı klasöre alır ve silmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aykut, ellerin dert görmesin. Değerli bilgilerin ve incelemelerinin neticesinde ürünü almaya karar verdim. Kanalına abone olduğum için gelen videoların hespini de izledim ve hemen web sitene baktım

P.S: Bu ürün için indirim kuponu var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aykut, ellerin dert görmesin. Değerli bilgilerin ve incelemelerinin neticesinde ürünü almaya karar verdim. Kanalına abone olduğum için gelen videoların hespini de izledim ve hemen web sitene baktım

P.S: Bu ürün için indirim kuponu var mı?
    İnceleme içerisinde en altta güncel indirim kodları mevcut. 89.90 dolara düşüyor GPS'li modeli indirim koduyla.

Youtube'da son 2 günde aşırı video paylaştım. Time lapseleri tek parça yapmaya üşenince 35 video çıkmış ortaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnceleme içerisinde en altta güncel indirim kodları mevcut. 89.90 dolara düşüyor GPS'li modeli indirim koduyla.

Youtube'da son 2 günde aşırı video paylaştım. Time lapseleri tek parça yapmaya üşenince 35 video çıkmış ortaya
    İndirim kodu gözümden kaçmış
    Videolar çok uzun olmadığı için bende üşenmedim hepsini olmasa da çoğunu izledim, özellikle son yüklediklerini izledim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler