User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Güçlendirilmiş baskı balata sorunu

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi aynı ustaya götürmeme kararı aldım. Böyle yolda kalmayacağımi bilsem çıkıp ankaraya götürürüm aracı. Ancak oraya kadar sorun olur mu bilmek zor. Antepe gidip yetkili servise bırakayım arabayı herşey elden geçsin desem onlar da halledemiyorlar başka sorunlar çıkıyor. Valla çok can sıkıcı bir iş haline geldi.
    Kardeşim konuştuğumuz gibi nisanda geldi artık , koy çekiciye burda hallettiriz hepsini. Turbosu , baskısı vırtı zırtı race werks ekibi çözer doğma büyüme antepli olarak bu işi antepte çözecek adam yok yetkiliyi boşver anca periyodik bakım yaparlar , öyle stage 1-2 baskı turbo vırt zırt anlamazlar.
    ABO TRADING
    STR

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 nisan sınav. 12sinde dönüyorum. Ardından haberleşiriz zaten. Sınavdan sonra oğuzla beraber benden çekeceğiniz var ikinizin de

Araç gidiyor yürüyor ya, bugün başka bir ustaya baktırdım baskı balata ayırma yapıyor, zaten sanayiye 5 dk uzaklıkta sayılırım gidene kadar da ısındı araç oraya gittiğimde sorun namına bir şey yoktu, arayıp sordum değiştirilen yere kullanılan şanzuman yağı da doğru. Olabilme ihtimali olan bir şeymiş gibi davranacağım. Sonrasında ankara'da çiçek gibi q2'ye başka performans aratmayacak sürede bineceğim hale getireceğim zaten sizlerle. Sonrasında reçete alfisti kardeşlerimde. Bakalım.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 nisan sınav. 12sinde dönüyorum. Ardından haberleşiriz zaten. Sınavdan sonra oğuzla beraber benden çekeceğiniz var ikinizin de

Araç gidiyor yürüyor ya, bugün başka bir ustaya baktırdım baskı balata ayırma yapıyor, zaten sanayiye 5 dk uzaklıkta sayılırım gidene kadar da ısındı araç oraya gittiğimde sorun namına bir şey yoktu, arayıp sordum değiştirilen yere kullanılan şanzuman yağı da doğru. Olabilme ihtimali olan bir şeymiş gibi davranacağım. Sonrasında ankara'da çiçek gibi q2'ye başka performans aratmayacak sürede bineceğim hale getireceğim zaten sizlerle. Sonrasında reçete alfisti kardeşlerimde. Bakalım.
    Gelmeden haber edersin dostum , bu ara antepe git gel yapıyorum burda olursam seve seve yardımcı oluruz , burada olacağım zamana denk getirirsek iyi olur.
    ABO TRADING
    STR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)