vito vardı köy yerinde küçükken kaçırıp hep çapa motorunun benzininden koyardık bilmeden hiçbişey de olmazdı
2.7 tdi pd motor diye biliyorum sıkıntı yapmayın %8-10 olmasada full depoya akıl göz hesabı %5-6 koyanlar var erzurum gibi yerlerde.
vito vardı köy yerinde küçükken kaçırıp hep çapa motorunun benzininden koyardık bilmeden hiçbişey de olmazdı
2.7 tdi pd motor diye biliyorum sıkıntı yapmayın %8-10 olmasada full depoya akıl göz hesabı %5-6 koyanlar var erzurum gibi yerlerde.
Bugün itibariyle henüz olumsuz birşey olmadi 1500 km civari olmuş benzin koyali...
Tamircye gidilip hiçbir islem yapilmadi bu durumla ilgili bir sorun olusursa yazarım burdan..
Sadece mantık yürütüyorum: mazot zaten pis yakıtkamyonlar, tırlar kızartma yağı bile koyuyor. Yanıcı hemen hemen tüm akışkan sıvılar kısa vadeli problem oluşturacağını çokta zannetmiyorum. Zaten mazot yanarak enerjiye dönüşüyor motorda. Benzinde yandığına göre sorun olacağını sanmam. Trafiğe kapalı alanlarda deneyiniz
![]()
konu aktifleşmiş. yazılanları okudum. bir soru sorayım, kafasına yatan için aynı zamanda öneri olsun: az bir miktar benzini depodan çıkarmak için deponun sökülmesi falan uğraştırıcı değil mi? kapağı açıp bir müddet deponun hava almasını sağlamak işe yaramaz mı? en azından benzinin bir miktarının uçmasını sağlamış oluruz. ne dersiniz?
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)