yaptıracagın yeri özelden banada mail atarsan sevinirim.Alıntı:
Dodo-FB Nickli Üyeden Alıntı
ama ilk önce yapılan arkadaşının corsa sını dinle bence tabi imkanın varsa nasıl olsa arabalar aynı.
Printable View
yaptıracagın yeri özelden banada mail atarsan sevinirim.Alıntı:
Dodo-FB Nickli Üyeden Alıntı
ama ilk önce yapılan arkadaşının corsa sını dinle bence tabi imkanın varsa nasıl olsa arabalar aynı.
Sadece ve sadece HKS marka tavsiye ederim.
eskiden de hemen vitesin yanına bir vites kolu daha yapardık egsozun hemen headers çıkışının teke düştügü yere bir adet karbuaratör valfi yada kapagı koyardık onu da kola baglardık içerden kolu cekince kapak acılır istedigimiz gibi arac bagırırdı geri cekincede ses tamamen kısılırdı ama bu sefer egsozt gazı içierde cok sıkıştıgından aynı karburatörlü araclar gibi ateşleme oldugunda terse de giderdi cok sakıncalı coook
Miniks dostum cevap için saol
yanliş hatırlıyorsam eger borunun düzgün bükülmesi kaynak yapılmasından daha iyi oldugunu kaynak yapıldıktan sonra atma olayı her zaman olabilir sıcak yada darbe gibi ,nede olsa bir bütün degil sonradan eklenmiş bir parça benim baktıgım abd deki ürünlerde de fiyat genelde kaynaksız ürünlerde manifold boru vs vs daha pahalı ve kaliteli.
Günaydın
evet ama dikkat ederseniz de titanium malzemeler falan hep kaynaklıdır
birde burda crom yada düz demir boru yaptırma şansımız var biliosun
ve bu ikiside her ne hikmetse kıvrım yapılınca ısındıkça uzuyor
ama kaynak ile dönülünce hiç uzama olmuor
ayrıca yapılan kaynaklar okadar saglam ki zaten daha evvelden de söledim iskender yapmıo kaynagını kaynakçıya gönderip özel kaynak saglam kaynak yaptırtıor bu şekilde borunun iç kısmına capak kaçmıo yada kaynak akıntısı yani iç kısım dümdüz olmuş oluor
he ama tek parcada hiç pot yapmadan kıvrılmış bir egsozt da iidir ama dediigim gibi ısınınca uzuo soguyunca da geri ceklio buna engel olamıosun
:)
bende bi 106 var egsoz ısındıktan sonra terör estiriyor.performans ta beklenilen den fazla.şuayip saolsun...;)
aslan şuaip yürü beee
biz bu egsozu daha önce type-R da kullandık.dolayısıyla herkesin içinde bir merak olustuçfakat şuaip yaptı yapacagını. byeeesss.dediğim gibi (şuaip) :heyoo:
harika bu şuayip bizimde kartala katalizatör taktı cok farketti yakışta 120 bin yakıo artık
Adanada yaşayanlar şuayip ustanın marifetlerini iyi bilir.Şimdi siz istanbulda iskender ustadan bahsetmişsiniz.Adanada şuayip dedinmi olay bitmiştir abi.Olayı büyütmeye gerek yok.o istanbulda.Bu Adanada.
haaaaaaa görmemişim yaww kusura bakmayın istanbulda zannediom boşu boşuna üzülmüşün bende ŞUAYİP varken neden iskenderde yaptırdım diodum ...
...............:d
.:D konu dağılmış.
Adana-İstanbul
uayip-İskender usta olayına Dönmüş.
o eskidendi simdi pahalı canım benim
Ben vallaha yeni HKS Hi Power Exhaust Sistemi taktırdım sesi dehşet ötesi.Bu haftada Dc Sport Race Headersım geliyo kısmetse inş.Onu taktıktan sonra farkı size anlatırım