ben nedense hep remusu sevmişimdir :)
Printable View
ben nedense hep remusu sevmişimdir :)
Sağol Teşekkür ederim
ben Opel kullandıgım ıcın benım beklentılerime tam anlamıyla karsılık veren egzos sistemı LEXMAUL..fakat baska arabalarda magnex yada supersprint'i tercih ederım.. :)
bende yeni komple skunk mega power aldım.. harika bi sesi:) var:cool:
performans shop barbarosa ve volkan vti'a teşekkürler bu arada..:heyoo:
magnaflow-remus
bundan 5 yıl önce bende remus kullanıyorum yaa hahahahaha
bizde İskendere iş yaptırdık hakikaten işçiligi güzel fiyat fazla gelebiliyo ama arabanın altına girdigindede şiir gibi parlayan boruları görünce insan mest oluyo...kaba kaynaklar yok birsürü yerden kesip biçme yok biras bekletir ama kafanda ne istegini anlar ona bişey tarif etmeye gerek kalmaz 1kere bakar ölçüsünü alır tarih werir ilk aradıgında hazır degildir yüksek ihtimal(yogunluk) ama 2. aramanda gider taktırırsın sorunsuzca...
ha bide şuayip te hakikaten 10 numaraymış...
ne araba olursa olsun saatlerce ugraşırmış...
ztn usta işin başında kendi yapıyorsa işi çıraga fln wermiyosa o iş hep gzl olur.bunun örneklerini gördük hepimiz zamanın efsane ustaları hakkında şimdi neler konuşuluyo yani sebepte paraya doymaları kendilerini çok üstün görüp arabasına göre ilgi we özen göstermeleri...
Super sprınt var bende ama ekstra bişi kattığını söyleyemem güzel bi sesi var o kadar
alt larda hafif torkun artmıştır yaww okadar da sıfır degildir
bence HKS...
60lık düz boru ;)
magnex in seside muhteşem ama ne yazıkki her araca göre yok
valla bende bostancı sanayide işçiliğini özene bezene yapan bi usta buldum sonunda.Hemde hesaplı ... Lifte kaldır altının fotosunu çek arabanın katlanma kıvrık yok ben kardeşler diyorum işçiliğini bizzat bildiğim birde eyer eksoz konusu susturucu ve komple sistem üzerine ise komple krom +hks diorum ses 11 numara bu arada iskenderin yaptığı eksoz sesi dinlemeye değer .....
arkadaşlar egzoz boruları krommu kromsa bunun kaynakları argon kaynağı ile yapılırsa ve kaynatırken borunun uçları kapatılıp içine argon gazı basılırsa dışa yapilan kaynağın aynısı içe geçecektir böylece temiz bir yüzey elde edilmiş olur ayrıca boru kopar kaynak kopmaz tabi bu kaynak ustalık ister yani işçiliği yüksektir buna bağlı olarakta fiyatı artaçaktır iskender usta belki bu yüzden biraz pahalı olabilir ama işlem böyleyse iki kat bile verilebilir sonuçta yapılan sistem ömürlük olacaktır