madem hiç bir zararı yok;
neden bu millet performans kaybı yaşamamak için lpg yapmıyor km başına yarıya yarıya ödemek yerine benzin kullanıp hamballık yapıyor sende bunu açıkla :D
Printable View
3 5 bg in benim için bi önemi yok olsada pek umrumda değil lpg kiti taktırmayanlar bunu düşünen insanlar:D o kadar performans düşkünüysen bi tuşa bakar performans istediğinde :):):p
seLamlar...
benım merak ettim su acaba ne kadar dayancak makınanız..
zaman göstericek :)
ya Can madem performansla ekonomiyi bi arada istiyorsun neden Eray gibi sende TDI almadın olum,bilmiyomusun turbolu arabalarda lpgnin zaten sorunlu çalıştığını birde üzerinde chipin var blowun var var oğlu var :D Sen sat bunu Eray'ın arabasını al hazır oda satıyorken :D
tdi :) kamyon abi ya o :) gitmiyo vitesleri çabuk bitiyor :) blow artık yok zevkimi aldım söktüm dump walve le yola devam :)
chip olmasa haklısın :D ama chipten sonra asla kendisini dövdürtmez biliyorsun :)
bi kere mantığa vurursanız zaten lpg li arabalar ne kadar motor ömrü var zaten az cok kulağınıza gelmiştır e bunun üstüne turbo ve çip, çipde dolayısıyLa hava coalcak dikkat ederseniz lpg de motorun cekıcek havasını kapıolar bunda da tam tersi allah ne verdıyse bascak suboptu pistondu ne kadar gidicek sizce:)
hava filterisinin önunu bantLıolar:)
Abi sen eski karbüratörlü sistemden bahsediyorsun öyle bi durum sıralı lpg dönüşümlerinde yok + hem çevre yönünden hemde sıvı bir yakıt olduğu için benzinden daha sağlıklı kurum oluşturmayan bir yakıt lpg . Ben motorun ömrünü etkiliyiceğini düşünmüyorum bunlardan dolayı.Bu konuda daha bilgili abilerim ve arkadaşlar daha detaylı açıklama yapabilirler diye düşünüyorum
lpg bir fark yaratmamış gözüküyor şu an için :D çıktık denedik gördük videolarda geliyor..
Bekliyoruz LPG'Li gidişini ;)
pc suite kıllık yapıyor videoları telefona alamadık