3 5 bg in benim için bi önemi yok olsada pek umrumda değil lpg kiti taktırmayanlar bunu düşünen insanlaro kadar performans düşkünüysen bi tuşa bakar performans istediğinde
![]()
ya Can madem performansla ekonomiyi bi arada istiyorsun neden Eray gibi sende TDI almadın olum,bilmiyomusun turbolu arabalarda lpgnin zaten sorunlu çalıştığını birde üzerinde chipin var blowun var var oğlu varSen sat bunu Eray'ın arabasını al hazır oda satıyorken
![]()
tdikamyon abi ya o
gitmiyo vitesleri çabuk bitiyor
blow artık yok zevkimi aldım söktüm dump walve le yola devam
![]()
bi kere mantığa vurursanız zaten lpg li arabalar ne kadar motor ömrü var zaten az cok kulağınıza gelmiştır e bunun üstüne turbo ve çip, çipde dolayısıyLa hava coalcak dikkat ederseniz lpg de motorun cekıcek havasını kapıolar bunda da tam tersi allah ne verdıyse bascak suboptu pistondu ne kadar gidicek sizce![]()
Abi sen eski karbüratörlü sistemden bahsediyorsun öyle bi durum sıralı lpg dönüşümlerinde yok + hem çevre yönünden hemde sıvı bir yakıt olduğu için benzinden daha sağlıklı kurum oluşturmayan bir yakıt lpg . Ben motorun ömrünü etkiliyiceğini düşünmüyorum bunlardan dolayı.Bu konuda daha bilgili abilerim ve arkadaşlar daha detaylı açıklama yapabilirler diye düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)