User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 106gti kadran sorunsalı

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulduğum döküman bu sommaire yazan pdf den aç pdf i ana menü geliyor oradan hangi kısım yazıyorsa onu seçip görebiliyorsun.

http://rapidshare.de/files/41264451/...t.106.rar.html
    1.6tdi.
    Ecutech.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol erkanım şimdi gördüm incelicem şimdi teşekkür ederim.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

mmtperformance
    Misafir

Peugeot 106 Gti 2000 model

Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımın kadran ledlerini değiştirdim orjinali sarı yanan ledlerimi kırmızı olarak değiştirdim çokta güsel oldu ama 0-70 km arası ledler sönük yanıyor. yaptırdıgım yere gittim yerinde yeller esiyor adam kapatmış başka bi yere götürdüm tabiri caizse anasını biipppp etti ledleri daha beter yaptı km bölümünün bütün ledleri gitti. 2. yaptırdıgım yer (+) ve (-) olaylarını karıştırdıgından dolayı hangisi ne taraf anlıyamıyoruz şimdi kadranı verdiğim yer sağlam bi adam ama oda diyorki ezbere iş yapmıyım bana bi sürü şey söledi ama inanın aklımda tutamadım elektronikden hiç bi zaman anlamadım usta benden kadranın bordunun şemasını istedi servisten isteyebileceğimi söledi ama bana tr'deki servislerin böle bi bilgiye ve dökümana sahip olucagını pek sanmıyorum! yanlış düşünüyorda olabilirim tabi. tanıdıgınız bi servis varmı yada bu dökümanı internette bulma şansım varmı yardımlarını bekliyorum.
    Teşekkür Ederim.

Peugeot 106 Gti 2000 model (Digital Kadran)

http://upload.streetfire.net/video/1...enk_205504.htm

cem sen bulursun kardeşim
    msn veriyim red_line@usa.com sanırım yapabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goki ledleri değiştirmek nekadara maal oldu sana ?
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde benzin gostergesinin led'i sondu ve cikarayim kadrani yenisi takarim diyerek soktum . Aman ALLAH'im sinirden direksiyon simidini isiracaktim o ne gicik bir istir takana kadar yarim saat ugrastim .. o arkadaki soketleri oraya takip kadrani yerine oturtmak olum geldi .. Sonuc benzin gostergem hala yanmiyor .. Seyi merak ediyorum Kalorifer cubuklarinin oldugu yerdeki kirmizi - mavi lambalar yanmiyor bende de o bolumun sokumu led degisimi kolay midir ? bir bilgin var mi ? Bu arada AIR BAG lambasi yanmasa olmaz ayni dert bende de var
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde benzin gostergesinin led'i sondu ve cikarayim kadrani yenisi takarim diyerek soktum . Aman ALLAH'im sinirden direksiyon simidini isiracaktim o ne gicik bir istir takana kadar yarim saat ugrastim .. o arkadaki soketleri oraya takip kadrani yerine oturtmak olum geldi .. Sonuc benzin gostergem hala yanmiyor .. Seyi merak ediyorum Kalorifer cubuklarinin oldugu yerdeki kirmizi - mavi lambalar yanmiyor bende de o bolumun sokumu led degisimi kolay midir ? bir bilgin var mi ? Bu arada AIR BAG lambasi yanmasa olmaz ayni dert bende de var
    ben eskı 106 gtı mde sızın dedıgınız bu ıslemlerı okadar kolay yaptımkı nasıl boyle ugrsaıyorsunuz anlamıs dıılım fransız arabaları cok kolaydır bu konulşarda...

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne kadar Laz olsamda & 12'den sonra bunlari yapmaya calissamda el aliskanligi var mobilyaciyim .. halletmem gerekirdi ama o sıkısık yerden kadranı direksiyonun arkasina cikarmakta problem yok 10 dkmi aldi .. sorun olan geri takmakti
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)