h2b var şu an bisimotoda ..izimirdeydi galiba bir arkadaş vtec makina attı crxe şanzumanda d serisi taktı tabi benim istediğim tam tersi..
h2b var şu an bisimotoda ..izimirdeydi galiba bir arkadaş vtec makina attı crxe şanzumanda d serisi taktı tabi benim istediğim tam tersi..
Geçmiş olsun allah kolaylık sabır wersin walla
vtec motoru takılmazmı satılıklarda vardı 7 mılyara geçmiş olsun
www.honda-tech.com
Tekrar geçmiş olsun umarım minimum masrafla istediğin hale getirirsin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
kol çıkardıysa vardır krankta problem ..krank 600 liraya alsa kol alıcak tanesi 50 lira blok 1 lira olsa bide kapamışken crx piston alsa 300 lirada onlar ....yataklar 200 lira conta takımı 150 lira işçilik en az 700 lira..kolay gelsin kardeş..
ben oğlen okudum bunu arabadan sogudumsımdı eve geldım araba boguluyor tıkanıyor çok korkdum
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
buarada tekrardan geçmıs olsun... valla bendme basıma buna benser bı olay gelınce gaslamaya korkar oldum...
çok geçmiş olsun pm attım belki işine yarayabilir![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
belki düşünürsün
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=24131
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)