Arkadaşlar selamlar;
Bursa içi bildiğiniz özel bmw servisi var mıdır ? Devamlı gittiğim servis 30 dk'lık işi 10 günde çıkarınca başka servis arayışındayım,en azından bi daha ki onarımlarda yardımcı olabilecek kimseler varsa görüşüp tanışmak isterim
Arkadaşlar selamlar;
Bursa içi bildiğiniz özel bmw servisi var mıdır ? Devamlı gittiğim servis 30 dk'lık işi 10 günde çıkarınca başka servis arayışındayım,en azından bi daha ki onarımlarda yardımcı olabilecek kimseler varsa görüşüp tanışmak isterim
Linea 1.6Mjet
küçük sanayi sitesi bem-ser emre git selamımı söle yardımcı olur muratçım ( günay ile ortak )
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Kanka servis mi değil mi bilmiyorum da Eski Gemlik Yolunda Turgay diye birine gidiyor benim arkadaş yıllardır. 3.16 E36 var onda da BMW ustasıymış
emre günay farketmez ortak zaten onlar ben yaptıkları herişin sonuna kadar arkasında duran ve yapan işini severek ve isteyerek yapan bu arkadaşların sonuna kadar kefilim her konuda
ayrıca günay ecutechk in bursa bayisi yazılım konusunda da fazlasıyla memnun kalırsın benim corsanın dumansız yazılımını günay yaptı ama çok ugraştı ve benim istediğm gibi yaptı
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
yazan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum @gokhankenar kanka oda aklımda olsun@16EC813 abi şu haftayı atlatayım uğrayacağım günay esnaf adam tanıyorum iyidir kendisi emre ilede tanışalım yer aramayalım
![]()
Linea 1.6Mjet
güney servise ben 208 aracımı yazdırmak için gitmiştim tam 5 saat beni beklettiler yazabilmek için. ayrıca yazılımı aracın beynini söküp baska bir yerde yazmaya çalıştı uğraştı beceremedi acikcasi..
aracı yazdık oldu dediler, sonrasında hiç bir fark görmedim neyse dedim o sekilde kullandım.
sonrasında sık sık arıza vermeye başlamıştı yazılım sonrası aracım.
en son aracı satarken dynoya çıkarmıstım güç stok haliyle aynı, baska bir yazılım firmasınada kontrol ettırmıstım yazılım varım yokmu diye arabaya hiç birsey yapmadan yazdık diye vermişlerben memnun kalmamıştım yaptıkları işten.
diğer markalarda sorun yasamayanlar, memnun olanlar vardır elbet ama bendeki durum bundan ibaretti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)