İstanbulda yaşasaydım şimdiye kesin gitmiştim. Teşekkürler bu arada bizde buradan telefonla bastıracağız anlaşılan.
Emeğine sağlık (süper bir forum cümlesi oldu ama aynen öyle)
İstanbulda yaşasaydım şimdiye kesin gitmiştim. Teşekkürler bu arada bizde buradan telefonla bastıracağız anlaşılan.
Emeğine sağlık (süper bir forum cümlesi oldu ama aynen öyle)
İlkerler ile çalışmaktayım.Ankara'daki arkdaşlara ilkerler'den istenen parça konusunda yardımcı olabilirim.Pek çok markanın distribütörlükleri ellerindedir.
R-Turbo
ilkerler perakende olarak, şahıs olarak ürün satmaz. kendi bayiilerine yönlendirir ve oradan alışveriş yapabilirsiniz. zaten oraya gittiğinizde sadece cari hesap açmaları yarım saat süreceğinden uğraşmazlar. benim arkadaşlarımın akrabası ama cari hesap, toptan çalıştıkları için sadece kendi bayiilikleri aracılığıyla hizmet veriyorlar
bir önceki postda biri daha yazmış istanbul çevresi için istediğiniz parça var ise Aksaray'da Birleşim Otomotiv, İlkerler ile çalışmaktadır. Bazı istediğiniz fiyatları burdan alma şansınız olabilir yada ürün kodu ile size yardımcı olurlar. Birleşim Otomotiv 0 212 585 23 07 Şuayb bey. (ilkerlerden cem yönlendirdi derseniz zaten ekstra yardımcı olur)
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
bu urunlerin fiyatları hicbiyerde yazmiomu yada bunları nasıl alabliorz bi yardımcı olun e87 xenon far alıcısıyım =)
üyelik tarihi 06-12-2005
prımera sıs soran arkadas sağ alt kosede yazan tba yazısı urtımı yok anlamına gelıyo camurluk sınyalı var ikisi 35 ytl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)