Örnekleri yaşanmışları var ,
Kaza yaptırma riski cok yuksek ;
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...oID=1368644366
Printable View
Örnekleri yaşanmışları var ,
Kaza yaptırma riski cok yuksek ;
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...oID=1368644366
-uygulama yapılırken silikonun sürüldüğü zemin çok önemli
-kuruma süresi çok önemli
-uygulama tekniği çok önemli
-silikonun kalitesi , son kullanım tarihi , daha önce açılmış ağzından hava almış mı vs..vs..
sonuçta kimyasal bir tepkime ile yapışıyor...
benim arka cam üstü de siyah silikonlu , arabayı boyatırken zar zor söktük camı patlatmayalım diye...
cm2 ye bilmem kaç ton bi sağlamlıkla yapışan türden silikon yapıştırıcı tarzı şeyler var.. onlarla yapıştırırsan 210kmh değil 310kmh de yapsan sökülme ihtimali çok düşük olur.. Biraz araştırarak o ürünlerden bulabilirsin..
würth oto camcıları için siyah cam YAPIŞTIRICISI (silikon değil sanırım) var.
10 numara olur bence...
aynı kanat benım arabamda vardı ucması bı tarafa cıkarmak 2 saatımızı aldı sısta ıle yapıstırıcan tekrardan ama markası ıyı bırsey olucak kardesım soguk ve sıcak sılıkonu aynı anda uygulıycaksın...
bazı arkadaşlarda yazmış zaten ama bende yazmadan duramadım yapıştırmaktan vazgeçsen çünkü sonrasında çok kötü şeyler olabiliyor
Sısta nedir hocam :) Soğuk ve sıcak derken bunların belirli renkleri var mı ? Neye göre arıcam bunları koçtaşın reyonlarında :)
Daha önce yazmıştım ama sanırım kimse okumamış kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkım yok bunu biliyorum zaten bu yapıştırma olayından sonra boş bir yola çıkıp yüksek hızlara çıkıcam eğer tekrar kopma vs. olursa direk çöpe atıcam RC spoiler alıcam;)
bizim arabadada war bi ara kara saplandı bilgisiz insanlar spoiler den itmişler kaçkez söküldü soradan çift taraflı bant + silikon çözüm oldu bi kaçkez gene ittirdiler bişi olmadı..
dtm kanatmı takıosun hiç araba delinirmi yaf :)
yapısacak zemin ve parca temiz olsun onun harici kaliteli bi siyah silikonla yapıstır daha sonrada guzelce kağıt bantla bantla 1 gun beklesin hiç bişi olmaz :)
sista silikonun markası birde bunlardan daha kuvvetli olan çelik macunlar var kutu içinde 2tüp var bu 2 ürünü karıştırıp kısabisüre içinde yapıştırıp sabitliyosun sökme konusuna gelince kırınca anca çıkar koçtaşta yapıştırıcıların bulunduğu reyonda bulabilirsin :)
ben normal silikon denedim çift taraflı bant denedim hiç biri tutmadı bide ikisini denedim tuttu:D iç tarafını banla bantın çevresini de silikonlayıp yapıştırın sağlam bi astar bantla yapıştrın 2-3 gün dursun dahada atmaz. yanlız şunu göze alın sökerken arabanın boyası kalkabiliyor yada değişik türden izler kalıyor arabada renk solması oluşurken yapışan kısıma kir toz değimediği için renk farklılığı olabiliyor. en sağlamı vidalamak ama arabayada yazık.
DTM en saglam ve saglıklısı görüntü ve güvenlik acısından güzel bir oluşum saglamakta . Spoiler ın en iyi denilecek firmalarindan bitanesi www.aprperformance.com ;)
Kardeş araban çok güzel ama inan en kötü kısmın spoiler'in bana kalırsa... daha ince bişeler bulsan ve ona göre yapıştırsan inan daha verimli olur...
CAM SİLİKONU SON NOKTA BAŞKA BANT FALAN GEREKMEZ. :D
Git bi camcıya onların silikonları daha kuvvetli oluyor onu çakıyorsun bir daha sökemiyorsun zaten :D