faberge 307 nin orjinal spoilerı çok şık tawsiye ederim ve yakışıyor=)
Printable View
faberge 307 nin orjinal spoilerı çok şık tawsiye ederim ve yakışıyor=)
bence hiç yapıştırma heleki eskisi 210la giderken koptu diyorsun, 210 ile giderken aerodinamindeki bu tarz ani değişiklikler hiç hoş olmayan sonuçlar doğurabilir allah korusun. yada gerçekten çıkmayacak birşekilde monte et bari.
bendede sparco kanat var, dyson marka siyah sista ile yapıştırdım
210 ile vs. hiç sorun yaşamadım. sparco kanadın bir kısmı cama geleceğinden silikonu iyi ayarlamak lazım yapıştığı yerden taşıp gözükmemesi için...
haftasonu spoleri kendim sökmeye çalıştım ama sökemedim...
Arkadaslar soylemis, cam yapistiricisi kullanacaksin. Ister araba cami yapistirmasi icin kullanilan yapistirici ki bu wurth marka olabilir veya binalarda kullanilan cam cephe giydirmelerde kullanilan yapistirici. Binalarda kullanilan Dowcorning marka. Sakin spoilerin tamamina yapistirici kullanma. Sonra sokmen cok zor olur. En fazla 5-6 noktaya misket buyuklugunde yapistirici uygulaman yeterli. Bu yapistiricilar kurudugunda elastik bir hal aliyor. O yuzden belirli araliklarla uyguladigin zaman spoileri sokerken bir kisi spoileri ters tarafa dogru cekmeye calisir, acilan araliktan sende dikkatlice esneyen yapistiriciya maket bicagi ile kesikler atarsin. Kesigi yedimi spoileri cekmenin de etkisiyle yapistirici aninda yirtiliyor. Ben bu sekilde cok farkli uygulamalar yaptim.
bende silikonla, bantla uğraşma vidalaman gerek daha sonra herhangi bi kötü sonuça yol açmamak için bence güvenlik ön planda olması lazım. Herhalde benim kanat 6noktada vidalı :)
bende silikon ve çift taraflı bantla yapıştırdım umarım uçmaz
3parçadan oluşan spoilerın, 2ayağını henkelin sista markalı silikonu ile yapıştırdım. 2gün bekledikten sonra 8vida ile bu ayaklara monteledim. Arada kalan boşluklara ise silikon sıkarak sağlamlaştırdım. 210a çıkmadım ama 180-190 civarlarına kadar çıktım şimdilik bişi yok:) Zaten bir daha koparsa kesinlikle arkama bakmıcam. Bu arada cama taşan silikonlar oldu onlar hiç hoş durmuyor onları nasıl temizlerim acaba ? Tinerli fırça ile mi girişsem napsam ?
cam silikonu kardeşim otomobiline delik falan yapmana gerek yok birkere yapıştırdınmı silikonu kesmeden kesinlikle sökemezsin.
Benimki arka cama vidalı, camda 3 tane delik var vidalıosun :) Düşünmüş ispanyol :)
Seninde sağlam bir yere vidalama imkanın varsa vidala, yoksa hiç takma gene uçabilir...
Sök at o spoiler'ı :D
Bende siyah silikonla yapıştırdım ama bi problem yok.
Alttaki resimdeki spoilerdan aldım. Gri renk boyalı idi ben beyaz boyattım komple. Boyama işlemi bitti şimdi hangi bant ile yapıştırmalıyım?
Sudan Kardan soğuk sıcakdan ve yüksek 120-150 km gibi süratlerde düşmeyecek şekilde yapıştırmak istiyorum.
http://www.otomarketim.net/uploads/u...1-23489jpg.jpg