İyi forumlar. Polo gti için liqui moly 4200 top tec mi yoksa molygen mi önerirsiniz
İyi forumlar. Polo gti için liqui moly 4200 top tec mi yoksa molygen mi önerirsiniz
Merhaba ben normalde araçlarımda motul kullanıyorum. İbiza Cupra CTH motor aracımda bu yıla kadar yetkili serviste Castrol Edge Prof. LL III 5w-30 koyulmuş, ben satın aldıktan sonra da herhangi bir yağ yakma vesaire hali hazırda görmediğim için geleneği bozmadım aynı yağdan devam ediyorum. Üretici ne öneriyorsa onu koymaktan yanayım. Fikirlere açığım konuyu takipteyim. Motul koyacak olsam da Motul 300V koyardım sanırım.
Aracım cav kodlu 110 bin km de.Alalı henüz 1000 km oldu benden önceki sahibi 4200 toptec kullanmış yağ sıcaklık değerleri çok iyi ve herhangi bir yağ eksiltme yok şu an için. Bir kaç kişi molygen kullanmamı önerdi ama önceki sahibi 4200 toptec kullanmış ve memnun kaldığım için sanırım 4200 toptec siparişi vericem (öneriler açığım![]()
lm toptec 4200 kullanıyordum her 7.000 km de değiştirdiğimde herhangi bir yak eksiltme ile karşılaşmadım. Aracın kullanım geçmişi düzgünse lm öneririm
Eneos, motul, castrol, shell, petronas, mobil1 markalarının 5-30 0-40 yağlarının bir çoğunu denemiş biri olarak Mobil-1 FS 0-40 tek geçerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)