User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: knock sensörü(vuruntu sensörü)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

knock sensörü(vuruntu sensörü)

Öncelikle selamın aleylüm aracım 2000 model honda civic otomatik vites d16y8 kodlu motora sahip.
    Araç conta yaktı kapak söküldü kapakçıya gitti kapak sağlam çıktı testleri yapıldı daha sonra motoru ustayla beraber topladık triger su pompası tüm kayışlar değişti aradan 1000km geçti arabam arıza lambası yaktı ve knock sensörü arızası verdi tesitası sağlamdı sensörü değiştirdik ama 100 km yaptıktan sonra lamba tekrar yandı. Sente ayarını komtrol ettik distiribitörü temziledik avans ayarını yaptık ve tekrardan lamba yaktı araba kesiciye girmiyor ve araç yürümüyor yakıtı da iki katı arttı şu an amerikada yaşıyorum arabayın çoğu işini ben yapıyorum sizce neden yapıyordur.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knock sensorleri cok hassas calisirlar, vidasini dogru nm ile sıkmalısınız aksi halde yanlis okuma yapabilir. Ebaydan aracina ailt bir manual bulup tamir etsen daha saglikli olur.
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun tekrardan söküp uygun torkuna göre sıkıp tekrar deneyeceğim araçta vurntu yok ama yakıt ve gidişinde sorun var sorun çözülürse buraya yazacağım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler