Merhabalar herkese hayırlı günler dilerim,
Yaklaşık 2 hafta kadar oldu motor arıza ve epc ışığı yanmasından dolayı cihaza bağlattım aracı arıza kodu P334B00 arızası veriyordu turboşarj aktüatörü mekanik hata diye
velhasıl kelam ustaya gittim söküldü bakıldı vestgate değişicek dendi ve katrişler boşluk yapmış turbo yağ basmış revize olması gerektiğini söyledi turbo revize edildi takıldı, belli bir yol yaptıktan sonra tekrar motor arıza ışığı ve epc ışığı yaktı hata gene aynı idi neyse arızayı silip devam edebilirsin düzelicek parçaların alışması lazım dendi (ne alaka bilmiyorum) sildik gene aynı tekrar götürdüm aracı turbo söküldü egsoz kısmındaki basıncı ayarlayan klape sanırım takılı kalıyormuş tekrar tornacıya gidip işlem yapılıp değişti. montaj yapıldı teste çıktık bir sorun yok arıza ışığı yakabilir yol yaptıkça düzelicek denildi arızayı sildirip devam edebilirsin dediler fakat arıza gene aynı şekilde duruyor ne sönüyor ne birşey oluyor araba gitmesi gerektiği gibide gitmiyor basınç geliyor kesiliyor tekrar geliyor bu sorunu nasıl çözücem yardımcı olabilicek birisi var mı vestgatenin adaptasyonunu mu yanlış yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ayar resimlerini gösterdi eleman 3.40 değerinde miydi 3.70 değerindemiydi neydi o kadar teknik bilgimde yok doğrumudur değilmidir bilmiyorum da bu sorunu nasıl çözeceğim yardım edebilirmisiniz acaba. not(araçta yazılım mevcut bununla alakalı ayar sorunu olabilirmi)
Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır şimdiden affola teşekkürler.