User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yardım(Ön konsol)

tezcan8514 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yardım(Ön konsol)

Arkadaşlar bugün farkettim ön konsolla, ön cam arasında kalan ön cam havalandırmalarından sağ taraftaki havalandırma kanalı konsoldan ayrılmış,daha doğrusu konsola yapışık olan yerleri dışarı atmış. Dışarıdan bakıldığında çok iğrenç bi görüntü oluştu. Tanıdık bi kaportacıya danıştım,patex yapıştırıcı ile yapıştır tamamdır dedi ama öle sert ki ne yaptıysam tutturamadım.Bu konuda fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Düşünmekten benim kafam durdu.
    Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araba ne ? konsolun fotosu var mi?

Konsolu cikart bence en temiz sekilde tamiri bu sekilde yaparsin hemde havalandirma kanallarini vs temizlersin benim dusuncem bu yonde,aracindada ses falan varsa izolasyon yapmanda tabi senin icin iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba ne ? konsolun fotosu var mi?

Konsolu cikart bence en temiz sekilde tamiri bu sekilde yaparsin hemde havalandirma kanallarini vs temizlersin benim dusuncem bu yonde,aracindada ses falan varsa izolasyon yapmanda tabi senin icin iyi olur
    98 Toyota Corollo, konsolun fotosunu çekmedim.Ses filan yok da,aslına bakarsan benimde aklıma geldi konsolu söküp ugraşmak,çünkü ön camdan dolayı el yanaşmıyo ama sonra vazgeçtim sökmekten ,takarken bayaa bi uğraştıracağa benziyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bikaç araçta bende rastlamıştım. bunun cevabını bende merakla bekliyorum. güneşten falan eğilme bükülme olabiliyo. buyüzden bitürlü girmyio içeri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batonsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bikaç araçta bende rastlamıştım. bunun cevabını bende merakla bekliyorum. güneşten falan eğilme bükülme olabiliyo. buyüzden bitürlü girmyio içeri
    Aynen ......

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıcak silikon olabilir. Soğuyana kadar sabit tutarak bastır.
    En kolay ve ucuz zahmetsiz yolu. Bir kaç dk içinde belli olur tutup tutmayacağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıcak silikon olabilir. Soğuyana kadar sabit tutarak bastır.
    En kolay ve ucuz zahmetsiz yolu. Bir kaç dk içinde belli olur tutup tutmayacağı
    Fikir için sağol,ama bugün siyah silikon aldım.inceden dikkatlice uygulamaya çalışcam oda olmadı senin fikir de mantıklı,ama eskisi gibi olmayacağından biraz canım sıkılıyo,yani ne yaparsam yapıyım orada bi potluk olacak

Ryhn
    Misafir
    Corolla ile bizimde benzer bir deneyimimiz oldu. Konsolu sokup isi tabancasi ile biraz isitip Bison markasinin bir yapistiricisi ile yapistirdik. Kuruyana kadar bastirdik. Suan belli belirsiz yani cok iyi oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)