dedıgınız sıkayet benım aracımda da wardı..amortısor ust takozlarını degıstırdım sorun bıttı cok sukur. tanesı 25 lıradan ıkısını 50 lıra ya aldım![]()
dedıgınız sıkayet benım aracımda da wardı..amortısor ust takozlarını degıstırdım sorun bıttı cok sukur. tanesı 25 lıradan ıkısını 50 lıra ya aldım![]()
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
106 gti para yiyici, ön takıma ben aracı aldığım ay 1700 tl para yatırmıştım. yine de beni korkutuyordu. taşıyıcıları bile değişmiştim. çatlak varmış. ve durduk yerde aracı park ederken teker koptu. ön takım şakaya gelmez, komple kontrol ettirin ve en küçük sorunda değiştirtin.
BBK90 CORSA OPC
tıkırtı burcu
benzer bı sorun yasıyorum. Aracımın on takım, akısler, motor kulakları hepsı sıfır. Degıstırdıkten sonra 100 km kadar yol yptım hıc sıkıntı yoktu. Rot ayarı yaptırdıktan bıkac gun sonra dıreksıyonu saga sola cevırınce lak lak sesler gelıyo. Frene basınca fren pedalına sankı bısey vuruyo gıbı. Bıde rot balanscı dıreksıyon merkezlemesını duzgun yapamamıs sanırım tam tur kırıp oldugum yerde donunce araba sankı bseyın uzerınden atlıyo gıbı yuruyo. Sızce sıkıntı nedır?
ek olarak arabayı soldan krıkoya kaldırıyorum sankı ses saga gecmıs gıbı oluyo. Sagdan kaldırıyorum sola gecmıs gıbı oluyo bı garıp :/
sorunu çözdünüzmü bilmiyorum ama sorun direksiyon kutusundaki 10 tl lik tıkırtı burcudan yapıyor o sesi 3 gti 1 quick kullandım hepsinide değiştirdim. kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)