User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: custom filter kit

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://img178.imageshack.us/img178/2104/img0002kf4.jpg

bu da benimki, ama şu an komple yalıtım malzemesi ve üzerine fllex kombi bacası sarılı durumda...gayet iyi, memnunum...aradaki plaka da iç ve dıştan yalıtım malzemeli..

oozsen
    Misafir
    Soğuk havayı alma konusunda filtrenin ucuna tamponun altından kıkırdak borulardan (LPG borularından) çekerek sağlayabilirsiniz. Bende ilk duyduğumda pek faydası olmaz demiştim ama, bir arkadaş ile test etme fırsatı oldu. Yerde karışık vaziyette olan kıkırdak borunun bir ucunu ben diğer ucunu arkadaş tuttu. Borunun ucuna ağızını dayamadan hafifçe üfledi. İnanır mısınız o 2.5 mt lik kıkırdak borunun ucundan o hafif üflediği hava geldi, ki siz bunu tamponun altından çekecek olursanız, 50km/h ile bile giderken gayet iyi soguk hawa gelecektir.

ÇağatayE
    Misafir
    Doğan motoru; böyle bişede yaptırabilirsin

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım artık yaptırmaz arabayı sattı cünkü

lewolved
    Misafir
    bu arada havanın kat ettigi yol uzaması problem deil oyle olsa body spacerlar olmazdı gerci onlar havayı dondurmek gibi bişde yapıyorlar ama untumayalımki en iyi guc uretimi longram cold air intake lerde oluyor kit bulma sansımız varsa kitlerden vazgecmeyelim ancak bulmayosak yapıcak bişi yok oturup kendimiz yapıcaz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)