miniks acaba opel tigraya takabilirmiyiz,fiyat olarak nekadar olduğunu da öğrenebilirmiyim saol....
miniks acaba opel tigraya takabilirmiyiz,fiyat olarak nekadar olduğunu da öğrenebilirmiyim saol....
benim eski kullandıgımı cıkarttım 100 ytl ye vereblirim 100 ytl gibi bir fiyata da montajı yaparlar
gerekli olanlar katalizatör ve orta susuturucu iptali
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Alev kiti ve volan dislisi baglantisini ben de pek kuramadim.![]()
Bu tur kitleri pek tavsiye etmem, zengin karisim yuzunden cok yakar, yuksek sicakliklar yuzunden egsoz ve manifold catlatir, tampon eritir, ve devamli arkada buyuk bir is lekesi ile dolasirsiniz.
Bu arada, duz egsozlu , arada susturucular kalkmis neredeyse tum arabalar alev atar ust devirden ani gaz kesmelerde. Sebebi de aniden kapanan gaz kelebegi ile gelen yakitin anlik olarak zengin kalip egsoz subabi acildiginda hala yaniyor olmasi. Sanayide egsoz manifoldunuzu sokerseniz calistirdiginizda en mulayim motorun bile bu sekilde alev cikardigini gorursunuz. Normalde bu alev, ilk ve ikinci katalizorlerde, ve orta susturucuda sonumlenir. Araciniz yuklu ise, yuksek dereceli egzantirik, agresif atesleme zamanlamasi vs varsa cok daha buyuk olur alev...
150liraya distibutorunden fiyat almıstım bikac ay once..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
doğru kardeşim bostancıda 200e montaj dahil takıolar..
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
abi arabanın emme yada sıkıştırma vs.. gibi şeylerde etki etmezmi bu alev kiti bence zararlı çünkü burak arkadaşın dediği dofru adanada bir çok arabada hasar yaptı performansıda düşürüyordiye duydum
gerek yok kite arkadaşlar ben arabayı satıorum isteyene arabayı satıyım kit falan yok yürekten atıyo euhehu.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=1781
bizimki arabaya zarardan başka bişi deil ya bakma sen bıraktık o işleri kit en sağlamı gene..
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
arkadaşlar bunu farklı bi şekildede yaparsınız ya alın bitane küçük bi depo koyun içine benziniyapın ona bide bitane fışkırtma sistemi koyun bitanede harici buji verin coşkuyu sonra
![]()
busted arkadasim , sanirim kiz arkadasiyla kavga etti cok yasamak istemiyor....
Arkadaslar kiti harici kullanirsaniz, susturucu ici elyaf vesaire gibi seyler disinda zarar gorecegini sanmam ama beyine girip bujilerin cakmasini engelleyip arabanin tum kimyasini bozdutan sonra dunya kiyamet zarari var bu isin... aracin enjektorleri devamli iseme halinde bujileri iptal ediyorsunuz ve oz un anlattigi detonasyon gibi sorunlarin disinda, oksijen sensorunun yanlis okuma yapmasini sagliyor ve beyinin mapingini degistirmesini sagliyorsunuz. ona gore avans rotar fakirlestirme zenginlestirme hesabina giriyor beyin.. Dolayisiyla bir sonraki gaza yuklenmeniz yeni bir karisim uzerinden oluyor. Fazla zengin okuma yapan bir sensorun direk fakire cekmesi meydana gelir... Birsey olur mu? sanmam ama uzun vadede olabilir...
Harici bir sstemde varsa cig benzini yakarsiniz bence hic bir sorun da olmaz motordan yana...
kontak açıp kapamanın mantığı nedir?
şimdi konusu açılmışken sormak istedim turbo araçlarda kesiciye girince çatapatyapması için ne tür bir parça kullanıyorlar ?
benim arabamda (pejo 207 GT) kesicide catapata kesiyor.. kat duruyor, orta sus iptal sonda magnex var..
motorla alakali bir durum olabilir
2 senelik konuya güncel attın tebrikler alev kiti kazandınız![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)