Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaslar alcantra kaplamaya karar verdim ama sizden ricam alkantra kaplamıs araç fotoları yardımında bulunurmusunuz. Özellikle cem senden istiyorumBirde bunun metresi ne kadardır tanıdıgı yardımcı olabilcek olan varmı?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Alcantra arıyorsan İstanbul Fatih Unkapanındaki Meşhuuur. Kasetçiler plakçılar çarşısı olan İMÇ bloklarındaki kumaşçılarda bulabilirsin. Veyahut Zeytinburnu taraflarındaki dericilerde. Bunun araçlara uygulamasını yapan yerlerde www.artcar.com.tr adresindeki kişilerdir. Birde Bursa Pusula Dizayn varmış onuda yeni öğrenmiştim. Ama onlardaki gerçek alcantra ve fiyatı uçuktur. Gerçeğin 1.5 mt genişliğindeki rulodan 1 mtsi 75€. Benim tavanımı ArtCar'da alcantra yaptırdım. Çok memnunum. Alcantra konsol fotolarını arkadaşlar bulup koyarlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Walla kumaşın fiyatı hattında hiç bi fikrim yok...Bende artcarda görmüştüm yapılmışını bide bi evoda görmüştüm...Ama cem abiyi(artcar) arayıp sorabilirim antalyaad konsol kaplama için önericeği yeri
ben antalyada bi garibanım hacıBursada arkadasım var tekstilci ona sordurucam yarın ama ceşitli fiyatlar duymak iyi olur. Metresi 75€ biraz ucukmus harbiden
![]()
Schumi.Projects
babamla kaplıcaz desem![]()
Dikişsiz yapıştırma yapılıyor konsol kaplamaları. Ama tabi dikişli yapanda var ve daha şık gözüküyor.
Schumi.Projects
Bence dikişli olmalı..Çoooooook daha çık we kaliteli oluyo
evet dikişliler cok güzel duruyor eğer antalyaki yapanlarda dikişsiz yaparız derlerse biz kaplarız![]()
3. sayfadan sonrasını okuyamadım ama hala sökülmemiş ise daha önceden japon bir otoda sökmüşlüğüm var belki yardımcı olur.
Öncelikle klima ya da havalandırma tuşlarının altında bulunan 3 adet vida.
Daha sonra sol tarafın gelmemesinin nedenide kül tablasının yanında bulunan solda gizli olan vida olabilir.
Sorun çözüldüyse gereksiz zaten![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Gün itibari ile aracın göğüs sökümünü başarmış bulunmaktayım. İşlemi aslında 2 gün önce bitirmişim ama kaba güç kullanımı bugünki yılgınlıkla geldi ve evet; meğer sökmek için birazcık medeni cesaret ve deli kuvveti gerekiyormuş. Asıldım ve koca göğüs trink sesiyle beraber bütün vücudunu ellerime bıraktı. Gözlerim yaşarmış ellerim titremiş babamı arıyarak titrek sesimle getirmesi gereken lokma takımına ihtiyacım kalmadığını söylediğimde babam "yoksa.." dedi. "Evet ne yazıkki" diyerekten sacma konuşmamıza bi son verip telefonu kapattım. Şimdi adım adım göğüs sökümüne geçiyoruz. ama önce neler yapmıstık hatırlayalım
---------------------------
1)Bir pazar günü iş yerinde iş bulamayınca arabama sarıp otoparkta sökmeye baslıyorum
2)Zafer cığlıkları
----------------------------
Bugün ise elimde sökülmeyi bekleyen göğüsü ilk hareket ettirişimin kanıtları
------------------------------
Sonrasında ceşitli denklemlere söktüğüm göğüsün arkasında kalan kalorifer ve klima tesisatına el atmıs bulunuyorum. Klima peteğinin olduğu yerde gördüğüm dondurulmus böcek kolleksiyonu biçok kolleksiyoncunun ağzını acık bırakır cinstendi. Hele o kurutulmus dallar kimbilir kaç aşık kızın toplayabildiğinin binclerce katıydı...
![]()
Söktüğüm klima tesisatını temizlemem gerektiğini ve artık klimayı acınca eski tozlu bir deftere pohlar gibi suratıma tozların ucusmasından kurtulmanın zamanının geldiği kanısındayım. Binlerce böceğin kokusu cok otantik bir tat yaratsada bkunu cıkarmamak lazım
-------------------------------
ASlında bissürü zamazingonun olması gereken yerlerin boş fotosunu cekiyorum lakin takarken cok zorlanıcam eminim ve tırsıyorum
--------------------------------
Artık birsüre işe bu manzarayla gidicem. Gayet havadar bir görüntü oldu. Motordaki seslerin hepsini duyuyor ve yaşıyorum. Araba acaip hafifledi draglara girmek isteyenlere yardımcı olurumBugün işe giderken motorlu polisin bakışları ise görülmeye değerdi
Tabi paslı yerler zımparalnıp işlemlerden geçicek ardından pas koruyucu ve boya takviyesi ile güzelce kaplanıcak
![]()
söküm aşamaları yiğitberk kafama alkantra soktu dün onada zaten alakantara dedi iki saat o kuması aradım alcantraymıs meğer
Neyse buldum döşemeciyi şimdi malzemeyi arıyorum buldummu tamamdır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)