Eline sağlık Serdarcım güzel iş çıkarmışsın tebrikler ;) Bi ara königleride boyayalım :D ahahaa
Printable View
Eline sağlık Serdarcım güzel iş çıkarmışsın tebrikler ;) Bi ara königleride boyayalım :D ahahaa
Sagolasin Marrem kardesim ;) onlara kiyip bicon vuramam ben yahu ..
HAND MADE :icon_tup: KANKA ÇOK GÜZEL ELLERİNE AYAKLARINA SAĞLIK.
DAHA ÖNCEKİ POSTUMUSİLMİŞLER DE Bİ DAHA YAZİM DEDİM :)
eline sağlık güzel olmuş......
maşallah çok güzel olmuş
çok güzel olmuş gerçekten de.. tebrikler :)
güsel olmuşşş :)
eline sağlık çok güzel olmuş :)
Iyi yorumlarinizdan oturu hepinize tesekkurler arkadaslar ;)
maşallah çok güzel olmuş
bende jantlarımı polisaj yapmak istiyorum hazır kış lastiklerim takılı arabanın uzerinde değillerken
yaptığın işlemleri gorunce cesaretlendim birden kendim boyasını bi sokeyim olmadı beceremessem ustaya goturur yaptırıım artık :)
Sabir ettikten sonra problem yok elbet yapilir .. zimparasi guzel olduktan sonra boyayi atamasanda ustaya goturursun .. en azindan iscilik azalir ;)
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Emeginize saglık cok güzel olmus
eline sağlık güzel olmuş
üstad jantları boyamıs coktan tekrardan boyancak hale gelmıs sız konuya yenı bastan gırıs yapmıssınız bnde bır ekleme yapım o zmn bnm de kucuk ceylana jant aldıgımda kafamda jantı sıyaha boyama projem vardı arkadasın bahcesınde jantları ılk gordugum zaman kafamd ampul yanmıstı sıyah offset grı kalcak dıe.bnm sansım aracın jantlarını sonradan almam yanı lastıksız kalmadı aracım boya ıslemı aslında guselce zımpara astar boya kuruma olarak 1haftamı aldı okuldan geldıkten snr catıya cıkıp ugrasıodum 2saat. iste sonuc kurumadakı 2ncı gunu.
http://img33.imageshack.us/img33/120...2785812512.jpg
eline emeğine sağlık gerçekten çok güzdl olmuş jantlar...:icon_tup:
eline saglık çok güzel olmuşlar
çok çok güzel olmuş mahş elinize sağlık :)
sağ ve sol arka tekerlerde 1`er bijon eksik. tamamlarsın artık :D