Jantlar onceden astar + boya islemi gormus fakat hic hos gozukmuyorlardi ve boyalarinin attigi yerler vardi.Orjinal rengide degildi sedefli bi gri tona boyanmislardi .. Aldim ve kisa bi sure sonra isleme basladim .. Aracin takoza alinmasi , lastiklerin janttan ayrilmasi ve sonraki islemler .. 2 tup boya sokucu bitti. Ilk tup son kat boyayi kazimaya anca yetti . 2. tup ise alttaki astari kazimak icin.Astar oldukca kalindi ve bu islem bayagi bir ugrastirdi.Boyanin ve astarin kazinmasi , jantin en alt metalina kadar inip kaba zimparasinin yapilmasi tam 2.5 gunumu aldi.Boya ve astar oldukca kurumustu kazinmasi hicte kolay olmadi.Zimpara islemi ise tam bir iskence .. Ufak tefek macun yerleri cikti ..Zimparasinin sonrasindan astar + sonkat ve vernikten sonra yaklasik 1.5 gun kurumaya biraktim.Arac tam 6 gun takoz uzerinde yatti .. Akrilik astar boya ve vernik kullandim.Kis sartlarinda kurumasi havalardan dolayi pekte kisa olmadi.Tamamen kemiklesmesi icinse daha zamani var.Jantlari sokmuskende kaliperleri boyayayim dedim.Ilk basta beyaz diyordum sonradan cayip onlarida kirmiziya boyadim.Jantlar oldukca ugrastirdi ama degdi dige dusunuyorum.Ozellikle astarinin atilacagi hale gelene kadar canimi cikardi
![]()