sac jantı bronz renge boyamak istiyorumkoyu altın sarısı gibi.sizce guzel olurmu?acapi isimi olur
comanci isimi
(beyazda dusunmuyor diilim
)
sac jantı bronz renge boyamak istiyorumkoyu altın sarısı gibi.sizce guzel olurmu?acapi isimi olur
comanci isimi
(beyazda dusunmuyor diilim
)
Fuck The System !!!
sarı biraz garip durabilir beyaz dene ama öyle günlükte binilmez bence..araba lacivertse beyaz yada gri tonlarına boya derim..
bende cok tereddutluyum acıkcası nası olur bilemiyorum.sarı diil aslında bronz birde siyahın uytune boyayınca daha koyu olcagı icin cok sırıtmaz die dusundum.beyaz cok iddalı olur die ilk onu dusunmedim acıkcası
Fuck The System !!!
http://forums.focaljet.com/tire-rack...eel-paint.html
burada boyanmı var mesela renge ornek olarak
http://www.animegame.com/cars/Bimmer%20pics/81.jpg
bu renk tam olarak
Fuck The System !!!
bana kalırsa beyaz boya sac jant beyaz güzel oluo
ama bronz da fena görünmüyor.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
valla ben cok heveslendim cok hos olucak gibime geliyo.parası yok apaci jantı olcak ama yapcam.herseyin bir oncesi olmalı dimi
yeni cıgır acan tuningde bir moda yaratan olmayı hedefliyorumpuhahah
Fuck The System !!!
Şöyle bir şey gösterebilirim.
![]()
eski arbamda jantları kırmıştım ozaman sac jantlarla dolaşırken bronz boyamıştım güzel olur die ama beğenmedim. alternatif olarak beyaz güzel bence biraz kirli bi beyaz daha iyi durabilir![]()
ben akşam boyıyım foto atarım sıze![]()
www.honda-tech.com
zımparaya bile gerek yok 2 tane keçe alın tamam, onunla güzelce üstünden geçin jantların bezle silip havayla temizleyin sonra bi kat boya atın bekleyin sonra bi kat daha bekleyin bi kat daha attınızmı bu iş tamamdır 1 gün kurumaya bırakın ondan sonra tam gaz devam![]()
SSD-S2k
yanlız macunda ıstıyor janltar yanı zımpara macun gırısıcem ondan sordumbayagı bı ugrastırıcak ama kendım yapıcam kafaya koydum
![]()
buda bı fıkır olsun ben sarı yaptım beyaz aptım kırmızı yaptım acıt yesılı yaptım tamamen kullnıcagın boyanın kalıtesı onemlı ıyı bı ıscılık yaparsan bır kutu gıdıyor 4 janta ama altına astar muhakkak at bır gun beklesın ondan sonra boya...
takıldıgın yer olursa sorarsın...
![]()
ben boyadım akşam foto koyarım beyler beyaz yaptım
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
dışan boyadım ama guzl oldu bu makına yuzunden fotlar kotu cıkmıs guzlce cekıcem foto
www.honda-tech.com