ben bronz yapmaya karar verdim beyaz cok iddalı olcagını dunuyorum tırstım.ilk bi bronz yapıyım.yanlız ben direk temizleyip boyıcam herhangi bir islem yapmadan zımpara vs. bir arkadasım yapmıs dırek oluyor dedi ona guvenerek![]()
ben bronz yapmaya karar verdim beyaz cok iddalı olcagını dunuyorum tırstım.ilk bi bronz yapıyım.yanlız ben direk temizleyip boyıcam herhangi bir islem yapmadan zımpara vs. bir arkadasım yapmıs dırek oluyor dedi ona guvenerek![]()
Fuck The System !!!
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
ama tel cekımınde kotu cıkmıs sımdı ındım baktım hakkaten guzl olmusbıjonları kırmızı yapcam
www.honda-tech.com
valla ben beyaz yapsaydım kırmızı serit cekcektim.ama tam jantın icinde ınce bir kıvrım var oraya.cunku orda tam gozukuyo yani giderken cok hos oluyo parlıyo.bizim bir arkadasa yapmıstık geyigine hos oldu
Fuck The System !!!
bugun jantların 2sini boyadık.bronz die aldıgımız boya orjinal altın sarısı cıktı.suan jantlar tamamen altın kaplatılmıs gibi duruyor.1-2 gun icinde diger ikisinde boyayıp takarım.resimleri o zaman koycam supriz olsun.yanlıs coooook iddali oldugu bir gercek
Fuck The System !!!
aslında 4 bijon 16 teneke jant bulup onları boyayıp takmak lazım kenarına kırmızı şerit de geçilebilinir ozaman. bijonlarıda kırmızı oldumuarabada basıksa çelik janta gerek kalmaz. bide sormak isterim lastikler üzerindeykenmi boyuyorsunuz
![]()
ya pekı bıse sorucam bende boyıcamda jantları fakat macun ve astar gerekıyo nerden temın edebılırım normal nalburlar satmaz tahmınımce
valla biz sac jant boyadıgımız icin o tarz islemler yapmadık.zaten benim jantlar sıfırdı
Fuck The System !!!
jantların boyanmıs hali...
gun ısıgında daha acık altın gorunuyor,
flasla bu sekilde gorunuyor,
az ısıkta yani aksam daha koyu bronz a yakın bir renk olarak gozukuyor.
bu renk asıl istedigim renk diildi.ben tam bronz istiyordum.biraz karmasaya geldi.bir sure bole takılıp(1 hafta) sonra tam bronza doncem insallah.iyi kotu yorumlarınızı bekliyorum.suan 2si boyalı oldugu icin arac ustunde resimi yok.1-2 gune 4 ude takılcak
![]()
Fuck The System !!!
bence 10numara olmusbronz`a falan donme renk tonunu tutturmak zor
ama keske jantlar sokulup boyansaydi![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
saol dostum bizde begendikte bronz oalrak istedigimiz icin...neyse bole takılcaz bir sure zaten.bakarsın kalır bole.jantları sok tak cok zahmetli olcaktı.git gel vs.. ondan bole pratik oldu
Fuck The System !!!
lastikler parlatılınca daha guzel duracaktır.hepsini takalım bi parlatır resimlerim
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)