98 model civic vti aracımın baskı balatası bitmek üzere..şimdiden kalkışda titreme yaparak sinyal veriyor.. fcc marka en uygunu olur die düşündüm ama yardımlarınızı bekliyorum.. temin edebiliceğim veya başka bi marka tavsiye edebilir misiniz??
98 model civic vti aracımın baskı balatası bitmek üzere..şimdiden kalkışda titreme yaparak sinyal veriyor.. fcc marka en uygunu olur die düşündüm ama yardımlarınızı bekliyorum.. temin edebiliceğim veya başka bi marka tavsiye edebilir misiniz??
exedy organic derim.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
1 yıldır XTD Stage 3 kullanıyorum, biraz da canını aldım hala tık demedi namussuz![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Uğurla aynı zamanda aldık debriyaj kitlerini aynen bende tık deneden kullanıyorum. Hatta merak ediyorum ne durumda diye ama gram kaçırmıyor. 17 lerle sara sara gidiyorum.
![]()
doğrusunu söylemek gerekirse 700 lira bi bütcem yok.. ben orjinal istiyorum.. bu balatanın biraz sert olduğunu biliorum ama kullanmadım hiç..önyargılı olmıyim..
orjinal baskı balatayı da alacağın rakam 300-400.-TL civarıdır yanlış hatırlamıyorsam...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Eğer orjinal takmayı düşünürsek çok temiz var elimde. Max:10000km gitmiştir, tam hatırlamıyorum. 135 ytl veririm.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bu gibi parçaların ikinci eli ne derece sağlıklı olur bilmiyorum.. f.c.c marka baskı balata ve bilyesini 315 nakite buldum..100 de şanzıman için verip 415 e halledicem gibi gözüküyor...
organık debrıyajmı ceramıc debrıyajmı ? vtı için yardımlarınızı beklıyorum.bide nereden tejmin edebilirim..tşklr.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)