bide kasayı ufaltmak yada hafifletmeye gitseler![]()
bide kasayı ufaltmak yada hafifletmeye gitseler![]()
Dr.Ecu AntaLya
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Herkeze Merhabalar adım Utku Kırmızı cam tavan RC sahibiyim yanlız aldıgım gunden berı ufak tefek sorunlar peşimi bır turlu bırakmadı aracımda tam gaz yaptıgımda turbo devreden çıkıyor ama tam gaz yapmadıgımda sıkıntı yasamıyorum bır turlu anlam bulamadım uşakta yaşıyorum ve ıllallah ettım artık sızce sorun neden kaynaklanır ve ıstanbul anadolu yakası saglam RC den anlayan usta onerebılırmısınız? Artı olarak bırde RC ye blow-off onerırmısınız saglıklı olurmu pek olumlu bakılmıyo genelde ama yapanlarada rastladım.
cümleten hayırlı haftalar..
An itibariyle orta susturucudan kurtulmuş bulunmaktayım
şimdi 70mm DP devamı orjinal boru ve orjinal son susturucu oldu..ses gayet iyi..ki ayağı gazdan cekince oluşan patırdama çok hoş![]()
Bende bu sistemi merak ediyorum yav , bende orta susrucu iptali var sadece dp yok rolantide gaza basıp bıraktığımda 2-3 bin devir altında patırdamalar çok hoş , fakat benim istediğim üstlerde de yapması örneğin hareket halinde üst devirlerde gazı bıraktığımda devir düşüne kadar patırdamalar yapması , bu şekilde de yapıyor mu ?![]()
bende de sadece son var 2-3k bandında patırdama yapıyor, bakalım nasip olurda dp takacak usta bulursam dp alıp bu patırdamayı 5-6k lara çıkarmayı düşünüyorum.![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)