Kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok üzüldüm. :(
Printable View
Kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok üzüldüm. :(
Tekrardan geçmiş olsun bro cana gelmemesi sevindirici ama insan özlüyor tabi:) Allah sabır versin ben çileden çıkmıştım artık arabasını da parasını da ..... dedirtiyordu sigorta şirketi.Maddi manevi tazminat davası aç bende öyle yaptım ve hata karşıda olduğu için kazandım hakim polis raporuna baktı karşı tarafı dinlemedi bile.Biraz uğraşıyorsun ama olsun Allah sabır versin.
neyse brom cana gelmedi mala geldi.
daha hızlısı yolda geliyo:)
tekrardan saol eko :)
saolasın orhan...
sorma brom, aşağıya indiğimde gözüm aramıyor değil. hele bide otoparkta kırmızı bi araç var gördükce aklıma geliyo :)
bu sefer 207'deki gibi uzun bir bekleyiş olmayacak insallah brom.. bi iki aya çıkartırız makineyi yollara :D söyle bi teaser yapalım simdiden, haaaattatataattt gulululuuuuvvvffff... :P :P :P :D
Yalınım geçmiş olsun.
Her şerde bir hayır vardır, belki böylesi daha iyi.
Hayalini kurduğun pembe şahin projesini de hayata geçirebilirsin :D :D
Allah korumuş.Geçmiş olsun size ve ailenize.
yalın çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
boşver gelen mala gelsin
Allah korumuş çok üzüldüm valla büyük geçmiş olsun sizlere bir şey olmamış şükür .......
geçmiş olsun nar gibi bi rc daha gitti :/ linkteki aracı bilen varmıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84184966/detay
Rc icin orj yay ve dv var isteyen olursa
dostlar başına gelen var mı sorayım dedim 3-4 gündür araba yatıyordu. ***** baya bi yağmur yağdı kaç gündür. bugün sağ yolcu tarafındaki paspasın ıslak olduğunu farkettim. sizce bu su nereden gelmiş olabilir?
çoookkk geçmiş olsun yeni gördüm bro , sana ve yengeye bişey olmamış gerisi önemli değil...
kardeşim sağ ön taraftaki polen flitrenin altındaki su tahliye deliği tıkanmıştır. bak oraya tıkalı ise temizle oradan içeriye su girer
Arkadaşlar Eskişehir'den hepinize selam,
Siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ancak üyeliğim ancak onaylandı 1020 no lu LeMans'ın sahibiyim sayenizde arabam ile ilgili çok şey öğrendim.
En kısa zamanda görüşmek üzere.
saol brom, renk kodu lazım bana şeker pembesi için, sarı taxi çıkması bi şahin alıp turboluyorum insallah, drift spect :P :P :D :D
çok teşekkürler, Allah kimseye yaşatmasın
çok saol kardesim...
teşekkür ederim kardesim...
cok saolun...
eyvallah brom, Allah hepimizin tekerimize taş değdirmesin...