Kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok üzüldüm.![]()
Tekrardan geçmiş olsun bro cana gelmemesi sevindirici ama insan özlüyor tabiAllah sabır versin ben çileden çıkmıştım artık arabasını da parasını da ..... dedirtiyordu sigorta şirketi.Maddi manevi tazminat davası aç bende öyle yaptım ve hata karşıda olduğu için kazandım hakim polis raporuna baktı karşı tarafı dinlemedi bile.Biraz uğraşıyorsun ama olsun Allah sabır versin.
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
neyse brom cana gelmedi mala geldi.
daha hızlısı yolda geliyo![]()
tekrardan saol eko
saolasın orhan...
sorma brom, aşağıya indiğimde gözüm aramıyor değil. hele bide otoparkta kırmızı bi araç var gördükce aklıma geliyo
bu sefer 207'deki gibi uzun bir bekleyiş olmayacak insallah brom.. bi iki aya çıkartırız makineyi yollarasöyle bi teaser yapalım simdiden, haaaattatataattt gulululuuuuvvvffff... :P :P :P
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Yalınım geçmiş olsun.
Her şerde bir hayır vardır, belki böylesi daha iyi.
Hayalini kurduğun pembe şahin projesini de hayata geçirebilirsin![]()
![]()
Allah korumuş.Geçmiş olsun size ve ailenize.
geçmiş olsun nar gibi bi rc daha gitti :/ linkteki aracı bilen varmıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84184966/detay
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
dostlar başına gelen var mı sorayım dedim 3-4 gündür araba yatıyordu. ***** baya bi yağmur yağdı kaç gündür. bugün sağ yolcu tarafındaki paspasın ıslak olduğunu farkettim. sizce bu su nereden gelmiş olabilir?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
çoookkk geçmiş olsun yeni gördüm bro , sana ve yengeye bişey olmamış gerisi önemli değil...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
kardeşim sağ ön taraftaki polen flitrenin altındaki su tahliye deliği tıkanmıştır. bak oraya tıkalı ise temizle oradan içeriye su girer
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
SimRacersTR.Net
Arkadaşlar Eskişehir'den hepinize selam,
Siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ancak üyeliğim ancak onaylandı 1020 no lu LeMans'ın sahibiyim sayenizde arabam ile ilgili çok şey öğrendim.
En kısa zamanda görüşmek üzere.
saol brom, renk kodu lazım bana şeker pembesi için, sarı taxi çıkması bi şahin alıp turboluyorum insallah, drift spect :P :P![]()
çok teşekkürler, Allah kimseye yaşatmasın
çok saol kardesim...
teşekkür ederim kardesim...
cok saolun...
eyvallah brom, Allah hepimizin tekerimize taş değdirmesin...
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)