parfümlük konusunda bilgim yok ama rusya'da satılan modellerde koltuk ısıtma olduğunu biliyorum
Mesajları yeni gördüm konuya artık yazılmamasıyla ilgili. Eskiden hergün birşeyler öğrenmek için devamlı post atanlar bugün bu platform'da değil başka platform'da konuşuyorsa,üstüne bide buraya gelin diye link atılıyorsa büyük nankörlük ediyorlar..
Merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum, umarım bilen vardır
207 rc de ki motor THP.
GT de ki de THP.
208 allure ve GTI daki de THP
DS3 teki motorda THP.
Madem hepsi THP bunların beygir farklılıkları nerden geliyor ?![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Kısaca özetliyim bildiğim kadarıyla,
207 deki 150 lik 175 lik motorlar turbo yazılım dışında tamamen aynı kapak ve blok yapısı olarak.
156 lıkların blokta muhtemel yağlama farkı ve kapakta farkı var, emisyon norm karşılamaları farklı. ds3 veya 208 dekiler eu5 karşılıyor ise 207 deki motorlar eu4 normlarını karşılıyordur.
150-175 te olan hatalar 156 200 vs olanlarda giderilmiştir.
Detaylıca yazan olur illa ki ama baz farklar böyle diyebiliriz
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
öncrlikle aracın hayırlı olsun benim ve yakın arkadaşımda vardı aynı senin dediğin gibi benim aracımda gaz yemiyor biraz sonra normale dönüyordu benzin pompasındaymış yetkili serviste değiştim sorun cözüldü aynı sorunu arkadaşımda 2 ay sonra yaptı oda cözüldü canını hic sıkma ben sattım gözüm kapalı yine alırım aracın sorunu heryerinde sensör var en ufak sorunda motoru kitliyor daha büyük sorunlar acmasın diye ama bu olayda can sıkıyor cok donanımlı parasına göre bedava şuan biraz piyasası diğer araclarda olduğu gibi yüksek ama bence 10 numara bir arac
YA HERKEZLE AYNI YA HERKEZDEN FARKLı
arkadaşlar peki 207 Rc özelinde aracınızda beğenmediğiniz özellikler nelerdir_? şöle olsa daha iyidi; şuda olmamış dediğiniz bişi var mı_?
Sanırım bu cevap banaydıTeşekkür ederim. Aslında ben çok sevdim bu aracı. Şu sorun olmasa çok keyifli. Onu da çözeceğiz inşallah. İbiza cupra düşünüyordum, bütçenin bir kısmını başka birşeye ayırmak zorunda kaldım, ds3 ü buldum ve direk işte budur diyip aldım
bu sorunun benzin pompası dan kaynaklanabileceğini de okumuştum. Servise gidince öğreniriz artık. Fiyatı nedir acaba? Bu arada bugün yaylaya çıktım, çok güzel gitti, sonra Mersin'den Adana'ya döndüm. Otobanda da çok güzel gitti, 210a kadar rahat çıktı,yakıtı içiyor tabi
Ekonomi yapınca 90-120 arası, yakıt 5-7lt arasında geziyor anlık. 2500km lik karışık tüketim oranım 7.2lt/100km. Ama giderek artırıyorum
Gayet iyi bence.
rc'nin oturuş pozisyonuyla 407in alakası yok
207'nin oturuş pozisyonu alçak, istersen yükseltebilirsin
Gunaydin hayirli haftalar P0087 arizasi alanlar nasil cozduler benzin basinci normal gosteriyor Arabs isininca duzeliyor arizayi silince
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)